Saturday 18 August 2007

Barbeque story...



...Hosszas tanakodas utan tegnap delutan ugy dontottunk megnezzuk, milyen barbeque-k (grillezo???) vannak es mennyiert a Brico Store-ban, remelve, hogy vannak jok es igy a szezon vege fele nem is dragak annyira... Rostelyozni ugyan szoktunk es nagyon szeretunk, de hogy minden alkalommal ki kelljen menni a "grillezo-hazikoba", ezzel megkerulve az egesz hazat, az mar nekunk - kenyelmes vs. lusta ifjusagnak - sok! :o) Bar az az igazi BBQ!!! Igazi tuzet rakni es az olivaagakon megsutni a frissen fogott halat!!! :o)
Mivel hamarosan eljon a varva vart augusztus 25, amikor is Magyarorszagrol eloszor latogatnak meg minket a keresztfiacskankek vagyis a barataink, mar nincs tul sok idonk keresgelni, varialni, hanem gyorsan kellett cselekedni, hirtelen donteni es kivalasztani a - mindenfele szempontbol - legalkalmasabb bbq-berendezest... Mivel a teraszon tervezunk sutogetni, a parom meg nem akart semmikeppen "gazosat", de tuzgyujtogatosat sem, hat egyetlen megoldas maradt: a villannyal mukodo bbq! Ugyan en nem nagyon rajongok erte, de most, hogy megvettuk ugy vagyok vele, hogy ez is jobb, mint fel-le rohangalni, es igy legalabb egy kupacon vagyunk, beszelgetunk, sutogetunk es meg kilatasunk is van a tengerre! :o) Szoval megbaratkoztam vele es ezuton szeretnem megmutatni 2 kepen, hogy a barataink is lassak, hogy ha jovore jonnek, mar nem a kis hazban kell grillezni, lehet majd fenn is, a teraszon! :o)
Egyebkent mas ujsag nincsen... Jol vagyunk, zajlik a hetvegi pihenes, de csak itthon ezuttal, mert a Rudi kicsit megfazott es nincs kedve kimenni a partra, ugyhogy a strandolast meg par nappal elhalasztom, de a jovo heten mar tuti rabirom magam, ha torik-ha szakad!!! :o)

Most bucsuzom, megyek tervezgetni, hogy hova megyunk, miket csinalunk, mi lesz a menu, amire megjonnek a Dorkaek!

Mindenkinek jo nyarat es nagy olelest kuldunk innen delrol! :o)

1 comment:

Anonymous said...

Szia drága barátném!Jó grillezést nektek és nagyon szivesen megkostólnám azt az olivaágon párolt halacskát..nyami....de ami késik azt hiszem,hogy nem múlik!!Sokszor ölellek és puszillak titeket!!ZsuE