Wednesday 12 March 2008

Viztelensegi allapotok... :o(

...Kezdem a tegnappal... Delutan pont akkor kezdett csoporogni az eso, amikor emberem vegre ravette magat, hogy kimenjen beszerelni a hianyos alkatreszeket es megjavitsa a kocsit, de mire egy dolgot megjavitott mar valami mas lett rossz... :o( Es igy az osszesen 3 vagy 4 feladatbol lett vagy 6!, de vegul is meg este 7-kor rohantunk vele a varosba, hogy megmutassuk, hogy keszen van es adhatjak az "Atment" papirt! :o) Az utolso percben ertunk oda, de azert a pasi kijott, nem is kellett bemennunk a "futoszalagra", kellett egyet dudalni, megnyomi az ablakmosot es jobbra-balra indexelni es ennyi, at is mentunk! :o) Utana bementunk a Jolly Marketbe egy kis zoldseg-gyumiert es felfedeztuk, hogy az uzlet ugyanaz, de mar nem Jolly a neve, hanem Plodine! :o) Hiaba! Mindenki bizniszel valamivel...
...Ma reggel felalomban mar arrol abrandoztam, hogy most szepen befutok a furdobe es veszek egy meleg zuhanyt es ilyen wellnessezve kezdem a mai napot, hat erre a munkaba keszulo uram szepen el is vette a kedvem nem csak a felkelestol, de az egesz mai naptol is... :o( Aztan anyostol (o a magan Hiradom!) :o) megtudtam, hogy allitolag holnap delutan 2-ig nem lesz viz, de azt nem tudta, hogy miert nem, ugyhogy most barkivel nagyon szivesen cserelnek es mindent megadnek egy frissito zuhanyert, arrol nem is beszelve, hogy ma mar tervbe vettem, hogy nekiallok a tavaszi nagytakaritasnak, mert amiota fent dolgozunk, a lenti lakreszunk elegge el van hanyagolva es kulonbenis itt a Husvet hamarosan... Tegnap delutan mar ki is vasaltam a 2 husveti teritot, ma meg ablakmosast, fuggonymosast meg agynemucseret terveztem, de ugy tunik nem is megyunk ma a terveknel tovabb... Es ha igaz a hir, akkor holnap sem... Ebedre osszecsaptam egy kis paradicsomlevest szensavmentes asvanyvizbol es megmelegitettem a mikroban azt a 2 halat, ami tegnaprol megmaradt es szerencsere van meg tiszta tanyerunk is, de mar nem sok... :o)
No, azert annyira nem untam magam szet ma, mert volt par dolog, amit lehetett azert viz nelkul is intezni, pl. osszeszedtem a megszaradt ruhakat es kivasaltam egy kort, aztan vagy 3 orat!!! beszelgettunk a Szilassal Skype-on vegreeee!!! :o) Szilaseknal lassan jon az osz, nalunk meg a tavasz meg a nyar... :o) Amig itt tart a huvos, addig az o kepeik melengetnek neha, aztan lassan megfordul a kocka! :o) Jol esett ez a nagy dumcsi party ma!!! Maskor is csinalunk ilyet, ha megengedik a korulmenyek! :o) Meg lattuk is egymast, mar csak ket kavet kellett volna fozni es olyan lenne, mintha csak egy asztal valasztana el es nem 16 ezer kilometer! :o)
...Anitaek is megjottek mar otthonrol, ugyhogy a heten varom Ot is egy kis dumcsira! Remelem marad a szep ido, mert ma csodaszepen sut a nap es kint melegebb van, mint bent!
...Majarol nem tudok semmi ujat, pedig mar boven ideje van babazni, ugyhogy nagyon szurkolunk neki, ha meg egyben van es aki tud valami fejlemenyt (Livi peldaul...) :o) legyszi szoljon!!! Egyik nap beszeltem vele telefonon, mar nagyban itta a malnalevel teat es varta a fajasokat de csak nem akartak elindulni... :o(
...Tesomtol is jo hireket remelek ma munka ugyben, ugyhogy ez egy kis figyelmeztetes, hogy el ne felejtsen szolni a nagy szetszortsagban, mert szejjelszoritottam ma a kezeimet erte! :o)
...A dragam epp szamlakat szortiroz holnapra, utana megyunk fel gipszelni tovabb!!! Legalabb azt, ahhoz nem kell annyi viz es azert van itthon vagy 10 uveg 1,5 literes szensavmentes viz, megteszi az is, csak haladjunk maaaar!
...A hetvegere kulonben kirandulast tervezunk, de meg nem dontottunk, hogy merre-hova, de semmikepp nem dolgoznank most, mert kell egy kis kikapcsolodas is megint... Nem akarunk tulzasba esni, okosan kell beosztani az idot es nem gurizni a kipurcanasig...
...Ma megjott az elso Husveti Udvozlolap a Ritam kislanyatol, alias ReZitol, aki azert ReZi, mert Reka Zita es sajat gyartmanyu Husveti Lapot kuldott, amit ezuton megmutizok az egesz vilagnak!!! :o) ReZikem! Nagyon szep! Ugyi vagy! Pusz! :o)
...Kicsit mar nezelodok is, hogy hova lehetne majd naszutra menni szeptemberben, mivel meg szep ido lesz, de penzunk mar nem sok, hat maradnank orszagon belul, hiszen itt is rengeteg olyan hely van, ami szep es erdemes lenne megnezni... Idelinkelet egy oldalt, ahol a homokos partokbol van egy kis izelito, foleg azert, mert sokan erdeklodnek, hogy hol vannak jo homokos strandok, hat most aztan lehet szetnezni ezen az oldalon:
Es "kikolcsonoztem" Nektek ide nehany szep kepet is a netrol, amik "esetleges naszutas helyeink" egyelore, amolyan kedvcsinalonak, mert hamarosan itt a nyar, lehet lepni kellene lassan annak is aki errefele szeretne jonni nyaralni... :o)
Na es most van vege! Pusz!

1 comment:

Reni said...

Gratulálok a sikeres vizsgához!