Tuesday 8 July 2008

Festes...

...Tegnap delutantol, ahogy vegeztem a munkaval es megebedeltunk anyoseknal, nekiestunk az also resz kifestesenek es be is fejeztuk!!! :o) Igaz, hogy nem volt megallas este 10-ig, de legalabb keszen van es ma lehet takaritani, lemosni a szegelyt, ahol festkes lett, visszatologatni a butorokat es vegre felvisszuk hozzank a szamitogepet is, mert eddig az is szet volt szedve darabjaira (no nem teljesen!), ugyhogy lesz megint otthoni gepem... :o) Nem nagyon ereztem hianyat a napokban, igy, hogy itt az irodaban egesz nap a gep elott ulok, de azert jo lesz, hogy vegre az is felkerul - egyelore - ideiglenes helyere...
Holnap szerda, szabadnapos vagyok, ugyhogy megyunk delutan a varosba mosogepet meg mikrot venni, meg kelleni fog egy nagyobb muanyag edeny is, amiben tudok mosogatni, mert igy reggelente a mosogatnivalo mosdobol kipakolasaval kell inditani, mielott fogat tudnank mosni... Ujabban smink nelkul jarok be dolgozni, mert a furdoszobai tukros szekrenyt elvittuk az osszel Magyarorszagra a nagymamameknak, ugyhogy reggel az irodaban ugy inditok, hogy bemegyek a furdobe es kisminkelek, hogy valami normal fejem legyen egesz nap, nem az a zombisztikus nyomi fej, amivel otthonrol indulni szoktam... :o)
Elso este, amikor mar fent aludtunk az ujban, a teraszon vacsoraztunk gyertyafeny mellett... Igazan romantikus, ahogy kozben nezzuk a tengert es szamoljuk a vitorlasokat (meg otthon is...), de ha elkesunk es sotetedes utan akarunk enni, akkor mar eleg gaz kint enni, mert 1) mindenki lat, de mi nem latjuk, hogy ki nez :o), 2) jonnek a szunyogok, lepkek es gekkok, amiknek tarsasagaban mar nem is olyan romantikus a kint- eves es 3) nem is latszik mar a tenger a sotetben... :o) Igy tegnap mar japan vacsorank volt, a padlon ulve torokulesben... :o)
A masik apartmanban nyaralo gyori vendegeink holnap mennek haza, ugyhogy delelott mar ki is tudok takarutani, hogy elo legyen keszitve ha esetleg befut valaki tervezetlenul, mert ugy tunik, hogy a lemondott vendegekkel most csak julius 28-tol van a felso szinten fix foglalasunk... :o(
Egyebkent minden rendben, jo az ido, tuz a nap ezerrel, mi meg meg minidg nem jutottunk oda, hogy egy delutan strandoljunk egy picit, amiota a Timiek elmentek... (Timi!!! Gyertek vissza azonnal!!!) :o)
Ennyit mara, puszi mindenkinek es majd folytatom ha lesz megint egy ures 10 percem... ♥

1 comment:

Anonymous said...

Sziasztok!!!
Hát mit(Kit találtam???:))) Gyorsan írok és már olvasom is a bejegyzéseidet.:) Szuper volt a tavalyi nyaralás,mégegyszer ezer köszönet érte.:)))
Remélem jól vagytok. Puszillak.LEgo