Friday 26 September 2008

Magyarorszagi elso elmenyeink iden osszel...

...Sok idom nincs es nem is akarom most a blogolasra pocsekolni, mert minden itthon toltott perc kincs! :o) Azert egy kicsit irok... Tegnap delutan a nagymamameknal voltunk latogatoban es ebedelni, utana atmentunk kicsit az unokatesomehoz is... Talalkoztam mar mindket nagynenemmel is, aztan majd vasarnap ujra latunk mindenkit, mert bucsu lesz itt es eljonnek a rokonok is, akkor majd fotozkodunk, mint tavaly ilyenkor... Ma reggel Blinky Bill kalandjait neztem DVD-rol, amit Aditol kolcsonoztem tegnap, reggeli unalomuzes ellen (ha mindenki alszik csak en nem birok), ebedre pedig surimit grilleztunk es ettuk pitaban tartarral meg majonezzel (lasd: elso foto). Anyu dolgozott, igy Rudi meg en voltunk a szakacsok, apu meg allt es nezte... :o) Mindenkinek izlett! :o) Az ido elegge huvos es oszies, szomorkas, esos... Tegnap ejjel is dorgott-villamlott es nagy zuhi volt... Ma delutan meglatogattuk a baratainkat es a keresztfiunkat! Az utolso pillanatban ertunk oda erte az oviba, de odaertunk! Nagyon orult nekunk, haza is mar velunk jott az ovibol, nem az anyujaval (aki szinten ott volt erte az ovinal...) Dorkam csinalt fokhagymakremlevest meg 3 fele pizzat, no meg Stahl fele csokistallert, amit Tole tanultam... :o) A kis keresztgyermekunk Marko, ahogy az unokatesom Adija is szepen cseperednek es mindketto nagyon vidam es komunikativ kissrac! :o) Adirol meg nincs kep, majd vasarnap fotozok, Markot viszont megmutatom egy-ket mai kepen... Jo sokat nevetgeltunk, jatszottunk, "keszapurol" le sem akart szallni, nagyon szereti, meg hat engem is... Mi is ot! :o)
Holnap nagy sutes-project lesz, anyuval keszulunk a vasarnapi bucsura... Kb. 5 fele suti lesz (mirinda, Raffaello golyo, zserbo szelet, malnas-zselatinos gyumolcsos meg turotorta.) Remelem jol emlekeztem... :o) Mindenesetre nem fogunk unatkozni holnap sem, es ennek koszonhetoen nem halunk ehen vasarnap! :o)
Hetfon Pecsre megyunk, az elso igazi csavargos napunk!
Kesobb majd meg irok, addig is udv mindenkinek aki olvas es gondol rank! Szep hetveget kivanunk!

1 comment:

Anonymous said...

Dobhanál egy vonalas telefont, és felhivlak ha küldesz egy sms-t hogy most kb jó. (javaslat:szombat vas, estefelé valamikor)