Saturday 7 February 2009

Akinek van szive: hallja...

Ma reggel szetkuldtem jo nehany e-mailt ismerosoknek es baratoknak arrol a kislanyrol, aki 4 eves csak, es a gyerekrak egyik legrosszabb fajtajaval kell harcolnia...
Nem is irok mast, nincs most lelkierom, csak beillesztem ide is a levelemet, amelybol el tudtok jutni arra a weboldalra, ahol reszletesen ir az Edesanyja es segitsegert folyamodik azokhoz, akiknek van szivuk... Segitsunk hat, ha tudunk! Ettol nem szegenyebbek-, hanem inkabb gazdagabbak leszunk lelekben, es ez az ami igazan szamit! Egy nap, ha el kell hagynunk a Foldet, ugysem visszuk magunkkal anyagi javainkat, csak azt, ami a lelkunkben van! Tegyunk hat erte, hogy OTT legyen SZERETET!!!

"Kedves Barataim, Ismeroseim, Rokonaim...
Tegnap amikor lefekudtem aludni, nem is sejtettem, hogy ma reggel ezt a mailt fogom Nektek irni...
Reggel viszont, a szokasos kora reggeli neten "szorfozes" kozben (egeszen pontosan egy kedves ismerosunk blogjaban...) akadtam ra Inez betegsegenek tortenetere, illetve Edesanyja segitsegkero soraira...
Mikozben olvastam jo parszor libaboros lettem, a konnyeimet nem birtam visszatartani, es csak egy gondolat jart a fejemben:
SEGITENUNK KELL!
Ezen nincs mit gondolkodni - szerintem - hiszen ugy tanultuk, hogy "sok kicsi sokra megy" es ugy gondolom, hogy talan meg sem fogjuk erezni a penztarcankon, ha egy ezres-, otezres-, tizezres- vagy huszezressel kevesebb jut sajat magunkra, hiszen azzal a tudattal kuldjuk el a segitsegunket, hogy az egy beteg kislany gyogyulasara megy es konnyit a csalad koltsegein...
Ami minket illet konkretan, a jovo heten szeretnenk befizetni egy nagyobb osszeget, amennyiben az Edesanya elkuldi a bankjanak SWIFT kodjat is, hogy kulfoldrol is tudjunk utalni... Valamint felvallalom, hogy ezzel a levellel a Ti Sziveteket is megerintsem egy kicsit es talan Kozuletek is sokan aterzitek a helyzetuket es megtesztek mindent, ami Toletek telik!
Remelem Inez allapota nyarra mar sokat javul es egy hetig vendegul is lathatjuk a Csaladot, ha ok is ugy gondoljak, mert biztosan Rajuk fer egy kis pihenes, es persze ha a kislany allapota is megenged egy ilyen hosszu utat...
Emberek! Egymasert elunk, nem csak sajat magunkert es amikor egy embertarsunk segitsegre szorul, nem is kerdeses, hogy kinyujtjuk-e fele a kezunket!
SEGITSUNK EGYUTT!!!
Akinek egeszseges gyermeke vagy unokaja van, boldog lehet, mert csak olyankor tudja igazan ertekelni, mekkora kincs az egeszseg, amikor szembesul a betegsegek rosszabbnal-rosszabb formajaval... Ne zarkozzunk el a segitsegnyujtastol, hanem olvassatok el a 4 eves kicsi Inez tortenetet, irjatok az Edesanyjanak, hivjatok fel telefonon, hogy a kicsi allapota utan erdeklodjetek vagy csak egyszeruen irjatok Krisztinanak nehany vigasztalo szot!
Higgyetek el, ilyenkor ez sokat szamit! Ilyenkor van ra modunk, hogy bebizonyitsuk, milyen emberek vagyunk, ugyhogy meg egyszer kerlek Benneteket: olvassatok el a kovetkezoket es ne habozzatok a segitsegnyujtassal!!!
Inez betegsegerol- valamint a bankszamlaszamrol es telefonrol amin tudtok segiteni, itt olvashattok:
http://tomi-dbt.extra.hu/
Az elet kiszamithatatlan...
Nem tudhatjatok, hogy holnap nem Nektek- vagy a sajat gyerekeiteknek, unokaitoknak lesz szuksege segitsegre...
Akkor majd jol fog esni, ha Ratok is gondol valaki...
Fogjunk hat ossze es segitsunk ahogy tudunk!!!
Koszonom, hogy elolvastatok es tovabbitjatok Ti is ismeroseiteknek!
A Joisten aldjon meg Benneteket minden joval es boseggel, hogy annyi legyen, amibol masoknak is tudtok boven juttatni!
Udvozlettel,
Moni"

1 comment:

Age said...

Vannak visszajelzéseid Inezzel kapcsolatban?
Bízok benne hogy minden rendben lesz! Sokat gondolok a kislányra és a szüleire. Bárcsak a lottó kicsit segítene, mert akkor tudnám kinek kell segíteni.