Wednesday 18 March 2009

Visszakopott! :o)



Hello Vilag! Ujra a szinen! Nem mintha eddig nem a FELszinen lettem volna, de vegyunk ugy, hogy megsem... :o)
Remelem mindenki jol van, el es virul es bekoszont lassan a tavasz ("lent" pedig az osz...) mindenkinel, minden teren, de legfokepp a termeszetben, a maga szepsegevel... :o)
Nalunk mar/meg nagyon klassz az ido, orom reggel arra ebredni, hogy tuz a nap a spalettakon at (amelyeket ujabban direkt nyitva is hagyok, vagy legalabbis szellozonyilasnyira, hogy reggel tenyleg "hasamra susson a nap", ahogy a mondas tartja... :o)
Az elmult idoben sok minden tortent, tul sok is, hogy most reszletesen leirjak mindent, ugyhogy ezt a reszet at is ugrom... :o)
A Nonap klassz volt, setaltunk nagyokat gyonyoru helyeken, kozben oriasit haladtunk a felujitasi munkalatokkal, bosszankodtunk is egy keveset, dolgoz(t)unk is ezerrel (vagyis most mar ujra lefele gorbul a turbo-mutatonk, mert lassan pihenni is kellene a nagy ut elott, hogy frissen, kipihenten erkezzunk haza... (Hetfon ugyanis indulunk...) :o))))
...Alig varom mar, hogy egy kis pihenesben, termalvizes aztatasban es termeszetbeni kirandulasban (magyar levegon!!!) reszesitsuk magunkat!!! Ugyanis ezuttal TENYLEG megerdemeljuk!!! :o)
Mas: ujabban beszuntettem a korankelest, mert nem maradt ra erom... :o) Ugyhogy nem is kelek mar olyan tul koran, de azert egeszen jol haladok a munkaimmal igy is... :o)
Rudim matol szabin van, utolso simitasokat, bevasarlasokat stb. intezzuk az ut elott es probalunk elo-pihenni egy kicsit ra...
Majd' 2 het mulva pedig harman terunk vissza: mert lehozzuk 2 hetre anyut is! :o) (Hurra! Hurra!) :o)
Nemsokara itt a Husvet is... :o)
Anyu utan, nem sokkal ujra vendegek jonnek... :o) Ahogy jon a joido, ugy jonnek a baratok, ismerosok is szepen lassan, aminek mar elore orulunk, mert felebredtunk mar a teli alombol es ujra elunk! :o)
Vasarnapokat kikapcsolodassal toltjuk, legutobb pl. spargat szedni voltunk a termeszetben es annyit gyujtottunk, hogy 2 napig ettuk!!! Nagyon finom tejszines, fokhagymas spargaszoszt keszitettem, amihez whole grain Barilla Penne tesztat foztunk es megszortuk parmezannal! Isteni lett!!! A masik kajcsi meg fott tojasos sparga, ahogy itt ismerik (itt csak igy ismerik...) :o)))
Jartunk tuti cuki etteremben is, amibe halalosan szerelmes lettem (berendezesebe is, meg a kajaiba is!!!) es eldontottuk, hogy ide elhozzuk majd a zanyukamat is vacsorazni es majd a Szilasekat is juniusban!!! (Olleeeee!!!) :o)
(Pillanatnyi helyzetjelentes: jelenleg eppen "bunozom"... TOBLERONE csokit majszolok a kavemhoz, amit nem lenne szabad, de most megis olyan joooool esik!!! :o))) Azt hiszem neki kell allnom ezutan egybol valami fizikai melonak, hogy "letancoljam" ezeket a kaloriakat mielott "beepulnek"! :o))
Kulonben a kiskertben is megkezdtem a tavaszi tisztitgatast, rendrakast, kapalgatast, ami teljesen jo testmozgasnak is, es meg hasznos is!!! :o)
Hat ennyit "kezdetnek" tolem Nektek, csak hogy tudjatok, hogy ujra az eterben vagyok idonkent, ugyhogy lehet tovabb kontaktolni!!! (Bar lattam, hogy csevegesben nem volt hiany itt, addig sem, amig nem voltam aktiv...) :o) Ugye Age, Szilas es a tobbiek... :o)
Szep napot, es kalapot a fejekre, akinel mar eros a napsutes!!! Ez a marciusi nap nagyon furfangos am!!! :o)

2 comments:

Reni said...

Üdv újra a Földön!
Jöttem amint tudtam,hátha megtudom hol rejtőztél eddig:))

Unknown said...

Szijamija, keszulok a HOSSZU valaszra, de a Vonzas Torvenye altal annyi dolog tortenik, hogy csak ugy tartom a fejem, el ne vesszen a nagy porgesben :)))
millio puszi es alig varom, hogy ott legyunk Eloben, juhuuuuuuuu!!