Friday 31 July 2009

A nyar szivebe ertunk...

Meleg van... Ezen kivul a napok munkaval telnek es neha egy kis pihenessel is... Strandolunk, biciklizunk egyre tobbet es az elmult nehany napban ismerosokkel is "logtunk" kicsit erre-arra... Altalanos iskolai osztalytarsam (Robi) volt itt a kedves Asszonkajaval es meg egy regi ismeros par veluk egyutt! A fiuk voltak horgaszni, mi lanyok pedig dumcsiztunk, nasiztunk, strandolgattunk is egyutt ketszer es igyekeztunk jol erezni magunkat es sokat beszelgettunk es rohogtunk... (Sajnos fenykepezni ujabban elfelejtek a sok egyeb teendo mellett, ugyhogy most ehhez a sztorihoz is csak kesobb jon az illusztracio, amikor Robi elkuldi a kepeket, amiket Ok keszitettek...)

Holnap mar augusztus elseje... A nyar kellos kozepen jarunk... Az ido brutal meleg, szetizzadjuk az agyainkat minden nap mikozben remenykedunk, hogy a zsir is olvad rolunk legalabb 40 %-ban... :o)

Nemsokara ismet ismeros-barat vendegeink jonnek az apartmanba, ugyhogy most varom az augusztus 5-odiket! Aztan a 7-ediket is, mert akkor meg Adri es Zoran jonnek a lenti lakasba, akik szinten voltak tavaly is es nagyon tetszett itt nekik...

Rudi meg mindig tappenzen, de mar sokkal jobb kiadasban... Az en idegrendszerem is kezd "kiujulni", regeneralodni... Koszonheto ez annak, hogy van egy fantasztikus konyvem, ami eddig is megvolt, de ugy tunik MOST jott el az ideje, hogy el is olvassam... Ez segit... Meg a Petraval (Robi felesege) folytatott beszelgeteseink... :o) Meg meg sok minden... Azt hiszem mostanaban a Joisten igen csak uj ajtokat igyekszik megnyitogatni elottunk, de rajtunk all, hogy eszre vesszuk-e azokat vagy belesullyedunk a mindennapok sullyesztojebe es elmerulunk a problemakban (amik tulajdonkeppen lehetosegek a fejlodesre, es ugye ami nem ol meg az erosit!) :o) Mint latjatok, ujraeled lassan az optimizmus bennem es ez JO JEL!

Az elmult napokban sikerult a teendok listajat is joval rovidebbre csokkenteni: vettunk kisagybetetet az augusztus 5-en erkezo kisbabanak (maratont futottunk Splitben a 120 * 60 cm-es matracok utan, de vegul nem ott talaltunk, mert sehol nem volt, hanem Sibenikben, az elso Baby Centerben!!!) Voltunk a vereredmenyemert is: pajzsmirigy temaban... Allitolag 5,5-ig jo a TSH, nekem meg 6,40 lett... Rudi szerint ez meg jo, de kerdem en: orvos-e o? S ha igen, akkor vajon endokrinologus vagy sima, mezei varazs-lo??? :o)))) Na mindegy. Talan az augusztus 10-i kontrollon tobbet tudnak mondani a nalunk okosabbak! :o)

Aztan felkerult vegre egy "kitamaszto" a biciklimre, s igy mar nem kell falnak dontenem folyton (olyan helyeken is, ahol nincs is fal, mint pl. a parton...) :o)))

Mindenfele mas dolgok is tortennek, zajlik az elet annak rendje s modja szerint (jaj, de rizsa szoveg, nem???) :o) , de most mast nem irok, mert megsulok itt a gep elott...

A viszontolvasasra nemsokara! ♥

2 comments:

Age said...

remélem azért 1 kicsit a 14.-ét is várod... ugye???

Age said...

Végre új bejegyzés, már vártam hogy jelentkezz.