Thursday 13 August 2009

Illa berek, nadak, erek, nemsokara utra kelek...

Igen... Igaz... Vagyis komolyan utra kelek nemsokara, megpedig eleg szokatlan modon... Egyedul... No nem is ez a szokatlan benne, sokkal inkabb szokatlan a "merenylet", amit az Uton onmagam ellen tervezek elkovetni... Illetve nem is merenylet, inkabb egy probatetel... Eletkepessegi probatetel... Mindjart elmagyarazom:
kozeleg az idopont, amikorra kituztem, hogy Vilagga indulok... Eloszor Eszak fele, majd onnan meglatjuk merre... Nem tervezek semmit szigoruan elore, hagyom, hogy sodorjon az elet, amerre akar... Ut kozben sokat leszek egyedul is, de regi baratokkal-, es utkozben mellem szegodo uj baratokkal is... Elottem is rejtely, mi lesz, hogy lesz, de annyi biztos, hogy barhogy is lesz: jo lesz! :o) A Gondviseles ugyanis minden pillanatban velunk van es nem nagyon fogok eroszakoskodni vagy idegeskedni azon, mi-hogy lesz... Inkabb nyugodt szivvel figyelek a jelekre es azon imadkozom, hogy az Ur akarata legyen meg, ne az enyem... Remelem minden pillanatban tudni fogom mi is az Ur akarata... Igyekszem majd odafigyelni... :o)
...Hogyan indulok? Egy hatizsakkal... Lesz nalam utlevel, valamennyi penz, minimalis ruha (ami rajtam van es talan meg egy valtas...), egy kenyelmes cipo a gyaloglashoz, egy keves elelem, a szukseges gyogyszereim, telefon, tolto, fenykepezogep, hogy megorokitsem a szepsegeket, amelyekkel az Ut soran talalkozom, rozsafuzer, hogy a maganyos orakban koszonetet mondjak a Joistennek minden napnak az ujabb meg ujabb meglepeteseiert, ezen kivul egy fogkefe, nehany mini higieniai kellek (samponminta, tusfurdominta...), mert ezek foglaljak a legkevesebb helyet es csak vegszukseg eseten fogom oket hasznalni, amikor olyan helyen szallok meg, ahol nincsenek ilyenek... Lesz meg nalam egy jo konyv es mp3 lejatszo amin a Balogh Belatol a "Tudatalatti tizparancsolata" van (amit mellesleg naponta meghallgatok, mielott nyugovora terek...) :o)
Ha a Joisten is ugy akarja, akkor sok kedves Barattal fogok szemelyesen talalkozni, nehanyatoknal talan meg is szallok, ha adtok hajlekot 1-1 ejszakara... :o)
De errol majd kesobb, ha aktualis lesz...
Egyelore csak ennyi akarodzott ki belolem...
Nemsokara ujra jelentkezem... Addig is ero, egeszseg! ♥

2 comments:

Szilas said...

Jo Utat Draga Baratnem, Isten aldjon!!! XoX

Anonymous said...

Csak nem a CAMINO?? Szuper!