Monday 21 December 2009

Karacsonyi koncerten...



December 12-en karacsonyi koncerten voltunk a sibeniki katedralisban...
Jo koran bementunk mar, mert beugrottunk megnezni mi van a gepunkkel ugye, aztan elmentunk teazni, mert megfagytunk es setaltunk egyet a varosban...
A koncert este 7-kor kezdodott... Nagyon szepen csengett a zene abban a hatalmas templomban, szinte a falak is enekeltek!!! Nem volt tul sok ember, talan meg koran volt es most minden nap van valamilyen musor, koncert es szindarab, talan ezekre mar tobben mennek... Mi direkt valasztottunk ilyen korai idopontot, mert nem birjuk nagyon a tomeget es ez igy pont jo volt! Az enekkar varazsdrol jott (a magyar hatar kozelebol...) es fiatalokbol allo templomi korus volt! Gyonyoruen enekeltek, akar az angyalok!!! :o)
Par kepet keszitettunk is a koncert elotti seta alkalmaval, ezekbol teszek mindjart mutatoba... (Az elson mar 3 adventi gyertya "eg" egy parkban, a masodikon Rudi kabatja vilagit a jaszolfenyek mellett...) :o)
A koncert utan Anitaekkal megittunk az egyik partmenti kavezoban egy meleg teat, aztan megbeszeltuk, hogy legkozelebb nalunk talalkozunk karacsony elotti osszeroffenesen, amirol mindjart irok nehany sort... :o)

No comments: