Sunday 3 January 2010

Beszolt az uram: :o)))

1) "Ne egyel ket kiwinel tobbet, mert nem fogsz tudni aludni..." :o)))))) Enyhen tulaggodja a dolgokat, nem? Vagy ez tenyleg komolyan veendo??? Mittudomen. CSAKAZERTIS 6-ot ettem! :o)))

2) "Amikor megismerkedtunk sokkal szerenyebb voltal es kedvesebb..." (Beszolas egy vitatkozas utan...) Na, nem teccik a rencccer, apikam??? :o))) Amikor megismerkedtunk, Te sem voltal alvajaro... Valaszom: "Az elet megerositett, kemenyebb lettem es hatarozottabb, de szerintem most is kedves vagyok azzal, aki megerdemli..." :o)))

3) Miutan megneztuk a "jutubon" egy 8 reszes videot a meditalasrol (Spiritual reality): "En is szoktam meditalni csak passzivan... Alvas kozben..." Majd ezutan folytatodott egy egeszen hosszu beszamolo arrol, hogy hanyfelekeppen lehet meditalni, illetve, hogy nem is azon van a hangsuly, hogyan ulsz es hogy tartod a kezed, hanem azon, hogy elerd a kivant allapotot, es ha o ezt alvas elott meg tudja csinalni, akkor ne legyek en "arc", hogy azzal farasszam, hogy ezt maskepp kell... Feeeerfiak!

4) Tegnap angol vezetesu chakra tisztitast vegeztunk... Vagyis azt hittem, hogy mindketten, erre mikor megkerdeztem R.-t, hogy "Na, kesz vagy? Megcsinaltad?" Valasza: "Aha! Csak nem ertettem a felet annak amit mondott a no..." :o)))) Aaaaaaaaa!!! Aki nem figyel az nem is ert... Kozben nem a paraelszivot kellett volna tervezni agyban, hanem egy kicsit idekoncentralni... (Mert tudtam, hogy egesz nap azon jart az agya, hogyan epitse be a paraelszivot...) Megcafolas: "Nem igaz! Csak nem ismerek minden szint es nem tudtam most epp milyet kell elkepzelni!" :o))) Hmm... A tobbit ezek szerint ertette... :o)

2 comments:

Firenze said...

ez nagyon jo! :-) "zsak meg a foltja" :-)))

Age said...

Lehet a R nem is akar meditálni, kérdezd meg, .... lehet hogy csak miattad csinálja hogy te örülj. Na jó azért valakinek el kell oda vinni téged, még nem lesz meg a jogsid, de ha meglesz, akkor akár otthon is maradhat, nem?