Friday 22 January 2010

Forras, mozi, UGG-csizma, entitasok, joga blablabla...

Szep jo reggelt... Vegre pentek van!!! Regebben ugy szerettem a pentekeket! Igaz, zsufolt buszokban valo nyomulast jelentett szaz kilos utazotaskaval, de szerettem... :o) (Errol jut eszembe: itt pl. nem kell-, sot, nem is szabad felvinni a hatizsaknal nagyobb poggyaszt a buszba... Itt ket sofor van, vagyis az egyik vezet, a masik a kalauz, aki hatramegy es hatulrol elore vonulva megall minden utasnal es nala kell megvaltani a jegyet! Ezen kivul o segit indulas elott az utazotaskakat bepakolni a busz oldalaba, nincs fent zsufolodas, tomeg es az is ritka, ha allni kell... Itt mindenkinek van ulohelye es a buszok mind kenyelmesek, nagy ulesekkel... Bar lehet mar otthon is kivontak a forgalombol a muborbol keszult kis-, fejtamla nelkuli uleseket a buszokbol???)
Ennyit a buszokrol es a pentekrol... :o)))
Tegnap reggeltol estig a varosban "szambaztunk"! Apos autojat vittuk, mert a mienk meg mindig szervizben van... Hetfon keszulunk Zagrabba, talan mar a mienkkel, mert ahhoz van holancunk, ha be kellene mutatni vagy netan hasznalni is! Ha nem lesz kesz, akkor nem hetfon megyunk...
Emberemnek napokig izomlaza volt, amig a konyhaban a falat kaparta az 5 kg-os csiszologep elevel, ugyhogy a teglat meg nem kezdtuk felrakni, talan ma delutan erre is sor kerul... (A zuramnak fodraszhoz kellett mennie, ahol a nok sokat tanulnak, de ez esetben a pasik is, mert megtudta a tobbiektol (komolyan mondom: nagyobb pletykasok, mint mi, nok!), hogy ha siman szorofejes pumpaval meg vizzel lespricceli a falat es hagyja hatni, akkor siman lejonne a festek, nem kellett volna a kb. huszezer aprolekos fel-le mozdulat (roviden: csissz-csissz), amig a falat lekapirgalja... :o( Keso banat... Legkozelebb okosabbak leszunk! :o)
Voltunk tegnap a forrason is vizert, bar megint eleg korulmenyes volt a forrasig eljutas, de szerencsere legalabb a dzsindzsast kitakaritottak kicsit es igy egyszerubb volt atjutni a bozotoson, nem akadt meg a pulcsink minden lepesnel egy-egy novenybe, amelyek jobbrol-balrol ellepnek fel-fel utat, ami amugy is csak egyember szelessegu... :o) A fenti kepet ha kozelebbrol megnezitek (ehhez ra kell kattintani), akkor latszik, milyen veszelyes helyeken kell atjutnunk! :o) Ez itt pl. egy tok keskeny ut, ami raadasul praktikailag a levegoben van... :o) Alatta folyik a viz... :o) A 2. kep is ugyanaz, csak kozelebbrol...
A 30 L forrasvizunk beszerzese utan elmentunk kajalni a szokasos helyunkre, mivel ez van az ingyenes parkolohelytol a legkozelebb, raadasul a legegeszsegesebb es meg finom is, nekunk legalabbis... A kepen lathato menu is vegetarianus, senkit ne tevesszen meg a huskinezetu falatok a parmezan alatt, mert az nem hus am, hanem szojas "husutanzat"... :o)
Aztan voltunk gyumolcsbeszerzesen meg dokinal, meg MOZIBAN!!! Vegre megneztuk az Avatart 3D-ben!!! Fantasztikus elmeny volt!!! Nagyon tetszett!!! A zuramnak szinten! Raadasul eletunkben eloszor neztunk 3D-ben filmet es ezentul csak igy szeretnenk, ha lehet kerni, koszonom szepen elore is!!! :o))))) Szuper volt!!! A Shrek 3-ra elmegyunk majd, az is 3D-ben lesz!!!
Aztan volt meg egy sikertelen kor-rohanasom is 3 nagy bevasarlocentrum osszes emeleten, mert szerettem volna lecsapni a learazott (januar ugye...) UGG csizmakra, de: sajnos mar sehol nem talaltam!!! :o( Legkozelebb a varos kis uzleteiben is szandekozom tenni par kort, hatha meg var ram valahol egy ilyen par csizmacska... :o) Nagyon szeretnem! Igyekszem is bevonzani a vonzas torvenyevel! :o) Meglatjuk, hogy hat-e! :o)))
Most varom Anitamat, aki beugrik ertem es szaguldunk is Szilvihez egy kis tere-ferere... :o) Ez a hetem eleg laza volt, vagyis eleg lazan vettem... :o))) Igerem, holnap mar elmosogatom a hetfoi edenyeket!!! :o)))) Turos pogacsat is tervezek holnap sutni... Aposom nagyon szereti, mar erdeklodott ketszer is, hogy mikor lesz megint... Altalaban Szilveszterre szoktam csinalni, ha itthon vagyunk... Most ugy latszik surubben kell, de nem banom! Csak ne kellene haromszor is atmasszirozni a tesztajat es kozte 20-20 percig hutoben pihentetni!!! Emiatt elegge elhuzodik... :o)
Ja! Majdnem elfelejtettem! Talalkoztunk tegnap az egyik haverunkkal, aki Goran volt eddig, de nemreg ota Andro... :o) Azert valtoztatott nevet, mert o maga is sokat valtozott belul, hat ugy gondolta, akkor a nevet is lecsereli! (Jogos, nem?) :o)))) Na, o kerem egy festomuvesz alapjaraton, de ezen kivul egy jelenseg!!! 2 meter valamennyi magas es fantasztikusan jo "lato"!!! Siman latja az ember aurajat es egyeb "dolgokat", amiket mi hetkoznapi emberek nem latunk... Nem bolond, ne gondoljatok, de rengeteget lehet tole tanulni es nagyon szeretem!!! (Nem ugy, maskepp!) :o))) Tegnap ugy orultunk, hogy osszefutottunk, en pedig annak is, hogy elujsagolhatom neki, milyen jol allunk a kajalasi szokasaink megreformalasaval es jogazunk is, mire megint tanulhattunk valami ujat... Goran - pardon: Andro ugyanis gyakorlati szolaris joga alkalmazo (ami annyit jelent, hogy amig mi az elteto energiat a kajabol kapjuk, a kaja meg a napbol, addig haversrac direkt a napbol veszi, kajat mar alig fogyaszt... Vagyis meg eszik, nem pranazik, de nem eszik mar annyi fott kajat, hanem inkabb nyerset (80-20%-os aranyban (a 80% a nyers zoldseg-gyumolcs...)!) Elmagyarazta azt is, hogy mi tortenik a kajaban, ha melegitjuk vagy ami meg szornyubb: fozzuk!!! :o( Huu, ha en ezt itt most el tudnam meselni, de inkabb nem... Aki ott tart, hogy mar kepes erre, az ugyis megkapja elobb-utobb az informaciokat...)
A masik: joga! A joga jo, de nem veszelytelen!!! Mondja Andro... Mi meg csak nezunk, mint akik szellemet lattak (?????) Aztan magyaraz: "Joga kozben, amikor hidba emelkedsz vagy gyertyat csinalsz, megnyilnak a csakrak (a test energiakozpontjai...) es sokkal konnyebben be tudnak lopodzni a kulonfele entitasok!!! Ezzel vigyazni kell, de nem kell megijedni, mert aki imadkozik vagy surun keri az angyalok vedelmet, azok korul olyan vedelni halo van, amin ezek az arto szandeku energiak nem jutnak at! (Remenjkedjunk...) Ha belenk is jutottak, az ugy manifesztalodik sokszor, mint pl. lehangoltsag, rossz kozerzet, betegseg... Azt hisszuk "jaj, megbetegedtem, mert rosszul taplalkoztam, nem vettem magamhoz eleg vitamint blablabla...", kozben meg fogalmunk sincs arrol, hogy ezek a "szarhaziak" jottek artani... Mondom meg egyszer: foleg akkor fordul elo, ha a test polusai forditva vannak, forditott testhelyzetekben... Kulonosen ugyelni kell a szemelyi higieniara is, mert szeretik a budoset, ugyhogy mosakodni, zuhanyozni minden nap!!! A kamillat nem szeertik, ugyhogy neha kamillat is onthetunk a furdovizbe, akinek van kadja... Ha meg zuhanykabinban allsz, akkor jo, ha a labad ala egy femlapot teszel, valami aluminium tablat, amire allsz... Na, ilyeneket tudtunk meg... Ugyhogy most figyelunk majd! Raadasul Andro meg kineziologiaval meg is kerdezte a tudatalattimat, hogy vannak-e bennem arto energiak (nem volt hatarozott a valasz, mert szerintem valamit nem jol csinaltam... Tomott uzlethaz, rengeteg ember, ilyen helyeken is sok entitas akar artani, varosokban meg inkabb... Na, de en nem birtam magam ugy elengedni, mintha pl. negyszemkozt tesztelne kineziologiaval, kerdezne thetaban...
Azt hiszem mara eleg beloleme ennyi... Emesszetek az olvasottakat, en meg megyek keszulodni, mert mindjart itt az Anita! :o)
Szep hetveget mindenkinek! ♥

No comments: