Saturday 23 January 2010

Tere-fere magyar modra... :o)

Tegnap Szilvinel vendegeskedtunk ujra... Ezuttal mar harmasban, mert Anita is visszajott otthonrol... Kesobb csatlakozott a zuram is es Szilvi ferj is hazajott a munkabol, ugyhogy abbol nem lett semmi, hogy "R. eljott ertem...", mert eljott es maradt! :o) Ez a legjobb!!! Maskor is igy csinaljuk es jo kis beszelgetes kerekedik ki a napbol... Kell neha a tarsasag, foleg ilyenkor oszi-teli idoszakban, amikor a madar sem jar errefele... Ilyenkor sokan eleg maganyosnak erzik magukat, mi is sokszor, de aztan mindig szervez valaki valamit es hamar tuleljuk ezt az idoszakot es nyaron megint folytatodik a moka intenzivebb valtozata! :o))))
Szilvi tegnap nagyon finom meggyes lepennyel vart minket es megbontotta az Anitatol kapott Canarian Islandrol hozott csokis banangolyocskakat, hogy "na lassuk, mi ez a csoda..." :o) Egesz jo! :o) Teaztunk is, diot-mandulat is majszoltunk, sziveket kiontottuk, akinek volt baja, jo szokasunkhoz huen es egeszen jol elvoltunk! :o)
Szilvi meghivott minket januar utolso szombatjara egy "nagycsalados"-kajalassal egybekotott talalkozora hozzajuk... Vagyis ferjestul, gyerekestul! :o) Jovo hetre is van egy komolyabb terv (amivel 45 perc kompozas is egyutt jar egy szigetre, de errol majd bovebben akkor, ha ott tartunk!) :o)
A zuram meg en hetfon Zagrabba utazunk, mint mar emlitettem, de megis inkabb busszal... Sokkal lazabban leszunk, nem kell faradni, nem kell vezetni, hanem csak sutty: beulunk es visz! :o) Igy dontottunk... Igy lesz a legjobb!
Ma pizzat sutok ebedre, holnap meg turos pogacsat apos kedveert... :o)
Ugyhogy egyelore bucsuzom is, majd jelentkezem a jovo heten...
Szep hetveget mindenkinek! Udv! ♥

No comments: