Tuesday 9 February 2010

Csak egy gyors bejegyzes, mielott beajulok...

...Ma (az elobb, 23:15-perckor) befejeztuk a konyha fugazasat! Hurra! Holnap festunk! :o)
Nemsokara jelentkezem fugazott konyha kepeivel, de elobb megvarom, mig megszarad, mert igy eleg "napolyis" a kinezete... Allitolag vilagosodik majd a fuga, ahogy szarad... Megvarjuk... A kezeim ronggya aztak a tizezerszeri szivacsoblitesek alkalmaval... :o( Azt hiszem egy kilo norveg formulas kez krem is keves lesz ma kettonknek...
Rudi tempoja halali: vagy lassu, mint egy csiga, de preciz - vagy rohan, mint egy megvadult vadkan, de meg igy is preciz! :o))) En sajnos mar csak logo nyelvvel birom ezt az uj utemet, de kussolok es orulok, hogy vegre "normalis" tempoban haladunk... :o)
Ma pl. meg nem is vacsoraztunk, ha leszamitom azt a 3-3 sutifalatot, amit anyos sutott es hagyott nekunk kistanyeron a konyhaban, mi pedig este 7-kor infarktuskozeli allapotban konstatalva, hogy nem lesz eleg fugank - rohantunk kistanyerostul a varosba fugat venni!!! Ezt ut kozben "kulturalt ember mondjara" elfogyasztottuk... Ennyi. Most kellene osszeutnom valami ehetot, ha kozben le nem rohad a kezfejem... Szoritsatok! :o)))
...Delelott itt volt egy ismeros lany a partrol (aki tudja: az, aki nyaron pizzat, lasagnet stb. arul a strandon (ferje olasz szakacs...)) es hozott nekunk 2 csomag hazi gnocchit (nyokkit)!!! Fagyasztott, de hazi! Home made by olasz szakacs ferj! :o)) En meg cserebe atneztem a 2010-es menut magyarul meg lengyelul, hogy van-e benne hiba... Megbeszeltuk, hogy penteken megyunk egy csajocahoz, aki brazil!!! - es itt el! Nem is ertem, hogy eddig miert nem hallottam rola, hogy ebben az oriasi "metropoliszban" vannak akik hasonlo cipoben jarnak itt, mint en, raadasul egeszen Braziliabol jottek ide ferjhez! (Illetve ebben az esetben a ferj ment oda, mert arrafele tengereszkedett...) Kivancsi vagyok, hogy illeszkedett be ide egy brazil 25 eves no ket kisgyerekkel s vajon ugyanazok a gondjai-e neki is a dalmatokkal es a helyiekkel, mint nekem es a "tobbieknek"... Na, majd meselek, most viszont enyem a palya: huzok furdeni!!! Joejt!

No comments: