Sunday 7 February 2010

Elallt az eso! :o)

Hat a teljes deru meg kicsit varat magara, de azert jutott ma egy falat az eso-mentes idobol...
Egy jo 2 oras setara epp eleg volt... :o)
Tarsam (hogy ne nevezzem mindig "uram"-nak, nehogy tudat alatt tulzottan alazatos legyek hozza... :o)) es en ebed utan megneztunk egy dokumentumfilmet, amit a haversrac Nikolank hozott tegnap este, majd vettuk a hatizsakunkat es automentes napot tartottunk! Kirandulni a kornyeken is lehet, nem kell feltetlenul messze menni (es sok penzt kolteni...) es az sem feltetlenul szukseges, hogy mindig tuzzon a nap, nem? :o)
Ma felsetaltunk a to mogotti domb tetejere (az egyikre), majd miutan megszemleltuk madartavlatbol kis lakohelyunket es kattintottunk - kotelezoen - nehany paparazzi kepet, egy kisebb volgyon atkelve felmasztunk a masik dombra is! :o) Utana egy gyors levezeto seta a tengerpartra, majd haza! Sapkat persze elfelejtettunk vinni, pedig rank fert volna abban a szelben, ami fent fogadott...
Hazaerve anyos fankkal vart! :o) Meg meleg volt, nyamiiii!!! Ebbol is latszik, hogy elkezdodott a farsangi szezon... Itt a varosban (Sib.) februar 16-an lesz farsangi felvonulas es ugyanazon a napon, csak Biogradban Reni egyik ponija is felvonul a neppel!!! :o) Mi meg nem tudjuk, melyik helyre megyunk, de egyiken szeretnenk reszt venni (kizarolag passziv szemlelokkent, de majd egyszer "naccsaladosan" lehet mi is vesszuk a lapot es beoltozunk!!!) :o))) Miert ne? :o) Akkor majd rakenhetjuk a gyerek(ek)re!!! Hehehe! :o)))
Most bucsuzom...
Kepeket mindjart nyomom... Fenn lesznek az albumok kozt!
Mindenkinek szep hetet, kozeli Szilvimnek pedig jo utat haza Magyarorszagra!!! (Ne felejts el minket es elvezd helyettunk is a teli oromoket!!! Hasta la vista baby!) :o)

No comments: