Friday 26 March 2010

Csak fozunk, fozunk, fozunk...es ESZUNK! :o)))

Mostanaban rengeteget fozunk!!! :o)))) Ez jo hir, nem panaszkodas! Nagyon elvezzuk a fincsi eteleket es meg jobban egymas tarsasagat Lucyval... :o) A zuram most pont mellettuk dolgozik egy hajon, ugyhogy a delutanjaimat igy Luciananal toltom es minden napra fozunk valamit vacsorara, mire R. vegez... Tegnap viszont csak salatat csinaltunk, mert R. hazament es hozott grillezett halat vacsorara, amit anyos sutott ki nekunk... :o) Vacsi kozben allandoan a "Vacsoracsata"-t nezzuk a helyi TV-n, ugyhogy gyulnek az ujabb otletek a tovabbi fozesekhez... :o)))
Delelottonkent itthon teszek-veszek, mosok-vasalok, lassan cuccolom ossze emberemet es magamat az 1 honapos tavolletre s legszivesebben ugranek inkabb egy nagyot, hogy mar minden kotelezo musoron tullegyunk es otthon, Magyarorszagon festegethessem a husveti tojasokat... :o)))
Tegnap olyat tettem, ami miatt a helyi nokre ki vagyok akadva nagyon: beultem en is a lanyokkal kavezni!!! Fenyes nappal, olyan del korul... Amikor minden valamirevalo ember dolgozik es csak a naplopok ernek ra orakig ucsorogni a kavezokban... :o))) Na, tegnap mi is ilyen naplopok voltunk... Fogtuk magunkat es harman beultunk az "Elisabeth Queen"-be dumalni... :o)
A ma esti vacsink hussal toltott palacsinta lesz, Rudinak meg turos (sutoben is kisutve utolag!) edesen...
Hetvegen kozmetikazast tervezek... Szemoldokszedest, pedikurt, epilalast, lakkozast... Bekoszontott a tavasz, muszaj viragozni a viragokkal azonos utemben! :o)))
Hat megint csak ennyire futotta idombol...
Dobok meg par kepet a tegnapi vacsirol es huzok a kotelessegeim elvegezesere...

1 comment:

Age said...

Mögöttetek áll a kislány az etetőszékben. Na az én lányom onnan is kiesett, úgy hogy mellette voltam. Kék foltok lettek rajta, a doki megkérdezte hogy hogy is keletkeztek....