Tuesday 9 March 2010

Kollektiv babaruha-vasalas Reninel...

A Nonapunk nemmindennapi volt! Reni ferje 3-3-3-3 szal narcisszal koszontott minket Nonap alkalmabol... :o) Kesobb osszeutottunk egy gyors ebedet, Reni keszitett gyumolcslevest es desszertnek 25 palacsintabol allo tortat tejszinhabbal bevonva!!! Anita pedig felugyelte a sutoben hejastul sulo krumplikat es a hust... Miutan belakmaroztunk es jot beszelgettunk, az asztal egyetlen nagy tabla vasalodeszkava valtozott es Reni, a kismami elkezdte hozni a kimosott babycuccokat szelektalni es mindenki szepen megtalalta a maganak valo feladatot... :o) Anita jatszott Vencivel, Vice lelepett egy haverjahoz ebed utan, hagyott minket noket kibontakozni magyarul... :o) Szilvi meg en, ket vasaloval vasaltunk, Reni pedig hajtogatta a cuccokat is rakta kupacokba "temakorok" szerint (rugik, bodyk, trikok...) :o)
Estefele hazaindultunk, bar vasalnivalo meg maradt, de azt majd legkozelebb... :o) Anitat kitettuk tornazni, mi meg Szilvivel megalltunk a LIDL-ben venni nehany dolgot a penteki bulinkra... Vettem egy Vigor Classic vodkat es narancslevet is, ha a fiuk boroznak, mi csajok kicsit becsippenthetunk ebbol... :o) Ugy tunik, osszejon, hogy mindenki el tud jonni, ki elobb, ki kicsit kesobb, de teljes lesz a letszam es meg jatszotarsai is lesznek Vencinek, Luan es Laila szemelyeben... :o)
Ma dolgozni fogunk itthon, megsem ma megyunk muszakira, hanem holnap, es lehet delutan elugrunk megnezni "apos butorait", esetleg egy nonapi vacsira... Majd meglatjuk...
A kepeket kulon feldobom mindjart, mert nem irtam annyit ma, hogy koze lehessen passzintani mindet, amelyeket szeretnem... :o)
Van ez igy, hogy nem vagyok tul jo passzban... Nincs nagyon inspiraciom... Foleg, mert ugy ebredtem, hogy zug a fulem, mintha egesz ejjel discoztam volna... Nem tudom mi lehet ez... Talan leesett a legnyomas kint??? Vagy felkuszott a vernyomasom???

No comments: