Tuesday 2 March 2010

Mai napunk elvezetesebb percei - kepekben!

A "mai nap" alatt hetfot ertettem... Most nezem ugyanis, hogy mar kedd van, mivel ejfel mult 18 perccel... Nincs erom, idom, humorom stb. hosszabban irni, de mar nehany rovidebb infoval szeretnek jelentkezni...
A hetvegi szuletesnapom, amit vasarnapra terveztem anyosekat ebedre meghivva stb. stb. - elmaradt! :o( Vagyis betegseg miatt elhalasztottuk, Rudi ugyanis szombat delutan nem erezte jol magat (lazas is volt!) es igy szombat este 10-kor felhivtuk anyosekat, hogy holnap fozzenek maguknak valamit, mert nem lesz szulinapi ebed... :o( Majd maskor... A tortat viszont megcsinalta, igy azt vasarnap delutan megkostoltuk es ma is vittunk magunkkal belole amikor a varosba indultunk rohanva, ut kozben ezen a parton (Marinan) ebedelve... Szoval: szulinapi ebeddel meg ados vagyok anyoseknak, remelem a heten osszehozom, bar elegge be vagyunk tablazva... Rudi azota jobban van, kenytelen volt gyorsan meggyogyulni, mert sok intezni valonk van... Ma is pl. bent voltunk a varosban, ahol a terdemen irva toltottem ki az utolso pillanatban az adobevallasi papirokat es vettunk festeket az ajtokra, neztunk butort es meg sok mindent mast is... Majd 3 orat cirkulaltunk az egyik legnagyobb butoruzlethazban, de vegul egy 4 szemelyes bambusz tanyeralatet szettel jottunk ki... Ennel tobbet nem vettunk... Majd "maskor"... :o) Mi is volt meg? Szombaton voltam a brazil lanynal (hivjuk csak Lu-nak...), ahol aztan jol "feldobott" 0,5 L Coca Cola, mert aznap ejjel kemeny 1,5 orat sikerult aludnom (ezt is csak reggel 6 utan...) mert eros szivdobogasom volt, plusz idegtepo szel (jugo, shirocco), plus szerintem telihold is... Vasarnap kaptam 100 "ojrot" anyosektol szulinapomra (amiert egy rohadt ebedre nem voltam kepes aznap, de ezt abszolut megerettek, hiszen ahogy itt mondjak: "visa sila" vagyis "magasabb ero"... Magyarul: nem en tehetek rola...) Kaptam melle egy 1 m-es Milkat, amibol mar csak centimeterek vannak vissza, de nemsokara kivegezzuk teljesen... :o)))
...Tavaszodik! A mandulafak mar viragoznak szerteszet es a mimozak is csodaszep sarga szinben pompaznak mindenfele!!! Pont neztem ma, amikor utaztunk a varosba... Szinte minden udvar sargallik toluk!!! ♥
Holnap megint reggeltol varos, aztan a het tovabbi reszeben nem artana valamit haladni is a lakassal, valaszolni az osszes e-mailre, mindenkinek aki mar varja (nem sorolom, sosem lenne vege...) es hetvegen Luan 5 eves szulinapi bulijara vagyunk hivatalosak, amire Rudi nem jon, de en megyek es abszolut nem sertodok meg, hogy nem jon, mert ez csak jobb nekem, nem szamolja a "Kubaimat"! (Cuba Libre = Coca Cola + vodka benne) :o)))
Na, most van itt a pillanat... Kopott a maci... Le kell fekudnom, mert holnap (vagyis ma reggel...) 7-kor indulnunk kell... Sziasztok!

1 comment:

Age said...

Egyik kedvenc helyünk Marina strandja, na most megint itt sírok, hogy milyen messze vagyok tőletek.
Puszik Nektek!!