Wednesday 10 March 2010

Tortellini di casa! Kollektiv erokkel! :o))


Tegnap delutani programunk: kollektiv tortellini gyartas "olaszeknal"... :o) Igaz, Rudim csak kesobb allt be, mert o addig a haz elott, a parton festegetett egy hajot, de mi szepen legyurtuk a desszertet amivel befutottam Bracciekhoz :o) es nekiestunk a hazi tortelliniknek!
A szakacs-ferj olyan finoman gyur es hengerel, hogy szinte relaxalo erzes NEZNI, ahogy kesziti a kajat! Latszik, hogy teljes szivvel benne van! Meg szakacssapkat is tesz ilyenkor a fejere, hogy egy hajszal bele ne essen! :o) A tesztaja tok egyszeru: tojas, liszt, pici so es olaj kell hozza... A toltelek pedig sos turo szerecsendioval meg meg valamivel... Ezt tortadiszitovel toltogeti, miutan felvagta oket kis negyzetekre... Aztan mi, tobbiek hajtogattuk oket EU szabvany szerinti tortellini meretre!!! :o)
Manuel - akinek jovo heten lesz a 4. szulinapja, ugyhogy megint 2 szulinapi party all elottunk (penteken + szombaton) - addig a szobacskajaban jatszott a "plejsztesonnel"... :o)) (Velemenyem szerint kicsit tul sokat is, egy 4 eveshez kepest, de szerencsere nem gyilkolaszott senkit, hanem a "Ratatouille" (magyarul azt hiszem "Lecso" volt a cime) rajzfilmbol keszitett videojatekkal kerulgette az egerke a csapdakat es rohangalt Parizs utcain... Azert ez egy szelidebb videojatek... Spiderman persze nem maradhatott el, kozben OT is szorongatta... :o)
Holnap jon a "kozeli Szilvim" segiteni sutni a penteki bulimra, delutan meg megyek Luhoz hajfestesre, hogy pentekre mar "jaj de ujult" legyek!!! :o))))
Ma szerda... Delutan muszaki vizsga, az eso zuhog, be kellene vasarolni es elkezdeni lent a takaritast abban a helysegben ahol osszejovunk...
A zuram meg alszik, ugyhogy most en is befejezem es kihasznalom az idot, hogy valaszoljak a felhalmozodott e-mailekre (legalabb nehanyra...)
Mindenkinek TAVASZT kivanunk!!!
Mar rank ferne...
A francba az esovel meg a havazassal mar!!! :o(((

No comments: