Monday 8 March 2010

Vasarnap, hetfo, kedd... :o)

Ez volt az egyik legszebb vasarnapom! Igaz, hogy estere mar elfaradtam, de szep delutant toltottunk egyutt Nikola haverunkkal... Voltunk setalni, aztan egy erdon atvagva egy szep obolbe ertunk, ahol a sziklakon napoztunk es uzsonnaztunk... :o) Jo lett volna ebbol a napbol tobb kepet kesziteni emlekul, de 4 kep utan lemerultek az elemek a gepben es nem volt mit tenni... :o( Majd maskor, lesznek meg szep napok! Itt neki is vetkoztunk, mert olyan klasszul melegitett a nap es rovidujjuban lehetett napozni, sot meg a labaimat is terdig bemartogattam a tengerbe!!! Elsore jeghideg volt, de kesobb olyan jo forronak ereztem a labaimat... Nem art a verkeringesemnek egy kis jegfurdo! :o))))
Miutan a nap lement a domb moge, elindultunk spargazni, amig meg vilagos volt valamennyire, aztan mivel egesz nap arrol aradozott a kedvesem, hogy milyen isteni a fokhagymas tejszines spargaszoszom tesztaval, hat vacsira osszedobtuk kozos erokkel... :o) Nikola baratunk is eljott vacsorazni, bar bevallom kisse stresszelek ilyenkor mindig, mivel o szakacs es ugy erzem magam, mintha vizsgaznek amikor a jelenleteben fozok... :o) Nagyon izlett mindenkinek!
Ma hetfo van... Nonap... Boldog Nonapot minden Nonek! :o)
Ma mi magyar lanyok szinten nonapi bulit tartunk majdnem, mivel ferjeink nelkul megyunk meglatogatni Renieket, akik innen egeszen messze laknak... :o) Remelem szep idonk lesz es ki tudunk menni a pacikhoz is... Egesz nap nem leszek itthon! Jaj de reg volt ilyen! :o) Alig varom ezt a mai napot, orommel allok elebe, remelem minden jol sikerul!
A kutyust tegnap hazavittek, mert a miserol jovo nep kozott voltak akik felismertek, hogy ez nem Buksi, hanem Lili :o) es hazament egy asszonysaggal, aki a szomszedja... Mondjuk jo lett volna latnom, hogy kihez megy haza, mert feltem, hogy bantottak es ezert szokott meg, de kesobb Nikola megnyugtatott, hogy o ismeri oket es a pasi haromszor is kerdezte tole, hogy latta-e valahol es vagy 8 kort tett mindenfele biciklivel, annyira kereste... :o) Lili meg nalunk volt, vendegsegben! :o) Majd elsetalunk egyszer-egyszer meglatogatni...
Holnapi program: muszaki vizsga (itt evente kell vinni az autot muszakira es 2000 kn korul van az ara (ebben mar benne a biztositas is....)) + bevasarlas a LIDL-ben, bar azt lehet meg ma este megejtjuk Szilvivel hazafelemenet... Pentekre kellene vennem dolgokat, mert ugye penteken jovunk ossze nalunk!
Na most mar indulnom kell... Meg egyszer: szep uj hetet es bolodg Nonapot kivanunk! ♥

No comments: