Wednesday 16 June 2010

Brazilia - Eszak-Korea 2:1!

Tegnap este meccsen voltunk... Oke, nem Del-Afrikaban, csak nehany utcaval arrebb, de igazi meccsen voltunk igazi szurkolok, igazi brazil nemzeti szinekben!!! :o)))) Lucynak mentunk erositeni a szurkolotaborat, amit o csak ugy hiv, hogy Torcida (pedig a "Torcida" az konkretan a spliti Hajduk focicsapatnak a szurkolotabora, hihihi, de nem baj! Mi voltunk a brazilos Torcida!) :o)))
Amikor megerkeztunk, mar volt egy srac Lucynal, aki szinten meccset nezni jott, aztan amikor megerkezesunk utani masodik pillanatban elkezdtunk vadul fenykepezkedni a haz elott, fel sem tunt, hogy a srac eltunt!!! Egyszeruen csak elmenekult!!! :o)))) Vagy megsertodott, hogy ot nem fotozzuk, de hat keremszepen, nem is volt sargas-zold szerkoban!!! :o))) Kesobb sem jott vissza, hanem felidoben jott at az anyukaja meg az occse... Hat... Van ez igy... Mi viszont ennek ellenere nagyon jol elvoltunk... Lu probalt meg szurkolokat szerezni, de mivel beindult a szezon most mindenki aki dolgozik, tovabb dolgozik, igy a boltban dolgozok is, mert minden sokaig nyitva van es egesz nap ott lenni, azert koszonik, eleg faraszto... Ugyhogy maradtunk mi es Lucianaek harman meg kesobb a Marica a Filippel... S persze minden gol utan csorgott a "telefon" (Skype...) Braziliaba, hogy egyutt koccintsunk a webkamcsi tuloldalaval! :o))))
Ehsegunket pizzaval fojtottuk el, amit Naty hozott meg a meccskezdes elott 10 perccel es Fantaval, sorrel tortent az oblogetes... A nagyon izgalmas percekben mindenki koncentralt es foldimogyorot ragcsalt, ahogy illik! :o))) Laila persze megint hozta a formajat, szanaszejjel szorta a mogyit, aztan pakolaszta talkabol-talkaba, utana talalt egy kiskanalat es azzal adagolta mindenkinek a kezebe aprankent... :o) Ejfelre ertunk haza, mert meccs utan meg dumcsiztunk es ma este folyt. kov. Natyeknal, mert viszunk polipot vacsira es ha idonkbe belefer vacsi elott fogunk ezzuttal strandolni, amig latszik is valami, mert vannak capamanias panikolosok is koztunk, akik valtig allitjak, hogy marpedig este taplalkoznak es inkabb nem szeretnenk a vacsorajuk lenni... :o))) Hat roviden ennyit mara, a borzaszto kanikula tovabbra is tart, munkank szunik, csokken, tegnap delutan sokat haladtunk, aminek nyomai is jol latszanak, s ennek a tevekenysegnek folytatasa kovetkezik most...
Tovabbi kepek a picasaweben... (Ezt irjam ide mindig kulon??? Olyan uncsi... Ugyis tudjatok, hogy ha van meg kep a szoveg koze illesztetteken kivul, akkor jobb oldali oszlopban KEPEINK alatt talalhato, albumokban, szepen szortirozva...) :o))
Azert egyet-kettot meg feldobok ide is, ha valaki tul faradt lenne meg kettot kattintani... :o)))

No comments: