Sunday 27 June 2010

Meg egy szulinap...

Laila Lohania 2 eves lett tegnap! :o) Ugyhogy megunnepeltuk, ahogy illik immaron komplett csaladdal vartak, mert apjuk is hazajott par napja a hosszu tavollet utan... Valoszinu eztan mar csak 1,5 honapos szerzodeseket vallal, hosszu ez az 5 ho a csalad nelkul... Mindenkinek rossz ugy...
A buli tok jo volt!!! Tul sok ember nem volt, ugyhogy mindenki mindenkivel tudott beszelgetni es ez a lenyeg! Kaja volt boven, a tarsasag is jo volt! Tancoltunk is, s enekeltunk is, a vegere ugy belejottunk, hogy majdnem egy oraja indultunk haza folyamasan fel 1 korul ejjel, de sehogysem jutottunk ki... :o)))) Enekeltuk a jo kis dalmat szamokat egymas utan es kozben jokat nevettunk es iszogattunk... :o))) (Ennel a fejezetnel az unnepelt mar vagy 3 oraja durmizott...) :o))))
A 2 eveske kapott egy rakas jatekot, zenelo jatekvasalot, amivel mindenkit vegigvasalt, de nem am a ruhankat, hanem akinek amilye kilogott (ertsd: a csupasz feluleteket elvezettel vasalgatta a kis szadista, mint pl. labat, vadlit, vallakat, hogy minden szep, sima legyen!) :o))))
Hazafele Rudimmal az autoban is elkezdtunk egy szamot, de vegul hazaertunk mielott befejeztuk volna, de nem baj, mert Rudi szepen leparkolt, lekapcsolta a motort s a zart autoban szepen vegigenekeltuk az egeszet, s aztan, mint aki jol vegezte dolgat: bementunk a hazba es mar aludtunk is... :o) (Jomagam mondjuk nem sokaig, mert fel 5-kor felebredtem, hogy szomjazom s megittam egy vodor vizet, majd 5 ora korul ugy dontottem, hogy nem erdemes szenvedni, mert egyreszt teli hold is van, masreszt ugysem birok visszaaludni, ugyhogy irtam a lenti apartmanba a Timinek, hogy ha ebren van jojjon fel hozzam meginni egy teat... :o))) S jott is! Reggel 5-kor! :o) Ugyhogy kicsit cseveresztunk, mig kint csoporog az eso s ugy tunik nagyon, hogy ma sem lesz strandolas...
Timiek es Ritaek egyebkent szerencsesen megerkeztek, mint mar emlitettem (vagy nem???), ugyhogy volt mar kis tere-fere, furdes, seta, ossznepi welcome-pizzazas nalunk es tegnap anyoseknak hala: grillezett hal! :o)
A tegnapi szulinapon a Ritatol kapott "Santa Monica" feliratu felsoben mentem, stilusosan s hogy ne kelljen faradniuk a meg ismeretlen uj embereknek a nevem megjegyzesevel, eleg ha mellbedobassal jelzem! :o)))
Keszultek megint kepek, ugyhogy erdemes benezni a picasaekhoz is...
Megint rovid voltam... Ez van. Sietek... Pusz mindenkinek! ♥

No comments: