Monday 26 July 2010

Front van???

Nem tudom mi utott a zuramba, de ujabban igen konnyen raveheto mindenfele "hulyesegre"... :o) (Lehet, hogy front van...) :o)))
Pl. az asztalt is meg aznap osszerakta, amikor meghoztuk, aztan azota voltunk meg egyszer vasarolni, azzal az ervvel, hogy ha itthon "fexik" a penz, akkor elkoltjuk a "mindennapokra" s nem fogjuk tudni, hogy "hova ment", amikor elfogy, ezert jobbnak tartjuk inkabb elkolteni tudatosan vagyis szebben szolva: "befektetni" a lakasba! :o)
Legujabb szerzemenyeinkrol fentebb lathattatok egy kis bemutatot par soros megjegyzessel...
Ugyhogy most kulon nem sorolom mindet, csak annyi, hogy vegre igazan erzem s latom, hogy azert tenyleg a vege fele tartunk a kegli-projectnek!!! Epp ideje volt mar! :o)
Ma egesz nap itthon polcoztam... Rakosgattam a konyveket erre-arra s most elsore ilyen lett, amilyet a kepen lathattok, de majd akkor lesz az igazi, ha teljesen kesz lesz a szoba es megerkezik az agy is...
Az ido itt is lehult kisse, nincs mar az a nagy kanikula, sokkal jobban alszunk este meg minden...
Most be is fejezem, hogy akkor feltegyem azokat a kepeket vegre... :o)
Mindenkinek szep-, uj hetet kivanunk es szivbol gratulalunk minden Annanak es Anikonak, akik ma unneplik a nevuk napjat! :o) Foleg a mi ket unnepeltunknek ott, a tavoli Baranyaban... :o)

No comments: