Sunday 29 August 2010

Hugiek utan - anyus napokat elunk...


...Hugiek elutazasa utan kemeny 2 napos vendegtelenseg utan par napja itt van az Anyukam...
Hozott nekunk jo kis hazai cuccokat, nagymamam szilvalekvarjabol jo par uveggel, savanyu ubit, krumplit, meg egy kavefozot :o) , konyharucikat, mert az mindig kell es meg sok mast... :o)
Eddig ketszer furodtunk, tegnap jol le is barnult o is meg en is (talan az utolso idei D-Vitamin tankolasom, ahogy az ido kinez...), az ejjel pedig olyan zuhi volt (ma pedig eros eszaki szel, vagyis bora...), hogy mar szinte erezni az oszt a levegoben... Remelem azert nem fogjak ilyen hirtelen "elvagni" a nyarat s szeptember elsejevel nem koszont be teljesen az osz... Ha megis, azert remenykedjunk egy indian nyarban... :o)
Holnap intezzuk anyu jegyet haza, de az elutazas meg messze van szerencsere... :o)
Ma - talan a legnyomasvaltozas miatt, meg hogy hirtelen huvosebb lett par fokkal - elegge faj a fejem es alig birom nyitva tartani a szemem, ugyhogy az esti setabol nem lesz semmi, sajnos, holnap viszont potoljuk... :o)
Anyumat magyar barataink hoztak autoval, ugyhogy ropke 7 ora alatt ideertek... Voltunk veluk egyutt is strandolni a nagy beachen s tegnap este setalni egy nagyot a szomszedos telepulesen...
Foztunk ujabb 6 uveg fugelekvart, ettuk nyersen is ezerrel s meg millio tervunk van az "anyus" idoszakra...
Szeptember 1-en szulinapra vagyunk hivatalosak s ha jo ido lesz a pakostanei beachre is elmegyunk, aztan szeptember 4-en Szilviek eskuvoje... :o)
Szeptember 5-en ujabb munka, apartmantakaritas van, mert aznap jonnek uj vendegek is... Szoval a nyarnak lassan vege, de vannak meg optimista turistak... Remeljuk igazuk lesz s lesz meg sok nyarias meleg napunk!
Volt kozben meg par latogatonk is a napokban, de most kulon-kulon nem terek ki mindenkire, csak Ritanak szeretnem itt a nagykozonseg elott meg egyszer megkoszonni a kuldemenyt, ami allt: Staffordshire (angol) kistanyerokbol, Tupperes kancsobol, IKEA-s agytakarobol, ami 3 uveg hazi bodzaszorpot rejtegetett s a jo magyar mososzodara is sort keritek majd telen, az agynemuk nagyuzemi folttalanito projectjenek keretein belul! (Koszi, es gondolunk Ratok! Remeljuk mar minden jo iranyban halad! Kitatas a hitben! ♥)
Most befejezem...
A kepeken a fugelekvar lathato es az anyutol kapott fiteres kavehoz valo kavefozo gep...
Udv mindenkinek kozel s tavolabb!
(Foleg az "otthoniaknak" nagyon sok puszi mindnyajunktol! :o) ♥♥♥)

No comments: