Thursday 2 September 2010

Reni 30. szulinapi bulija - a farmon! :o)

...Nagy oromunkre, a julius 21-ere megrendelt s tobb, mint 1 honapot kesesben levo franciaagyunk matracostul, agybetetestul (pedig ez utobbi 2 hozzavalo kulon ceg aruja...) tegnap es tegnap elott megerkezett! :o) Vegre! Mar azt hittuk, orokre ez lesz a sorsunk, hogy a padlon ejszakazunk, a regi agy matracan... De ennek most VEGE!!! :o) Eloszor az agybetetet es a racsot hoztak tegnap elott, aztan masnap megerkezett az agy is! Eddig vartunk rendesen mindkettore, most meg tessek: szinte egyszerre ernek ide!
...Tegnap secc-perc alatt osszeraktam a szallito-osszerako emberkek, mi meg aztan beillesztgettuk az agybetetet es a matracot is a helyere, de meg nem aludtunk rajta, mert epphogy vegeztunk, mar indulnunk is kellett messzire, Reniekhez, a farmra, mert ott tartotta 50 fovel, DJ-vel a 30. szulinapi partyjat! :o) Megmondom oszinten, kicsit tartottam a legyektol, hogy jonnek majd a sok kajara, de nem jottek! Erdekes! :o) Szerintem nyugodtan mondhatom, hogy mindenki nagyon jol elvolt, jol erezte magat, Rudi persze ez alol nagyon sokszor kivetel, mert tegnap is pl. pont a bulira dagadt be a jobb arca (meg mindig ez a rohadt nyal-ko, ami kajalas kozben sokszor "kijon" vagyis meglatszik es faj neki...) Szoval egyedul o volt eleinte kisse nyomi, de aztan leapadt a dudor es lattam, hogy jobb kedvu, tobbet beszelget a fiukkal stb.
Reni nagyon boldog volt, lattuk, mennyit nevet, milyen jol erzi magat es meg produkciot is tartott (allt a lo hatan es lepordult rola valami trukkel, amit en nem hiszem, hogy le tudnek utanozni...)! :o))) Be is mondtak mikrofonba, hogy aki szeretne egyet lovagolni, az mehet elore, s ment is minden gyerek a paci nyomaban! :o) Anita is kiprobalta, de nem lattam, mert mi addig setaltunk egyet a hatartalan mezoben a zurammal... Anyu is jol erezte magat, meg is kostolta Vice hazi diopalinkajat... :o) Reni aposa hozott egy nagy labas (nagyon nagyot kepzeljetek!) risottot (husos rizst) es volt meg sok-sok ragcsalni valo, perecek, kekszek, szolo... Anyuval mi is sutottunk 3 felet, mert Reni kerte, hogy sussunk valamit, ugyhogy mi beszalltunk egy marvanyteszta nevre hallgato kalaccsal, egy rud piskotatekerccsel felvagva es egy "ketszinu" tortaval, amelyikre ratettem etcsokibol, hogy RENI es egy 30-ast, mivel annyi betum mar nem volt a keszletben, hogy kiirhassam, hogy BOLDOG 30. SZULETESNAPOT RENI! :o)))
Rengeteg gyerek is volt tegnap, na ok aztan nagyon elveztek az egeszet!
Miutan besotetedett, raktunk tuzet is es volt igazi "tabortuz", ami ra is fert mar mindenkire, mert arrafele az ejszakak nagyon huvosek es az asztalon is a tanyerok nyirkosak lettek a lecsapodo paratol, kodtol... Kis Tibike jol bebugyolalva bekesen szunyokalt a babakocsiban es a tuz melegetol nem messze melegedett o is...
Anyu vegre megismerte az itt elo magyar baratnoimet, Anitaval jo hosszan el is dumcsiztak... Egyedul Szilvi nem volt tegnap, mert o epp a szombati eskuvojere keszul ezerrel... :o)
Szoval a tegnap szuper volt, a DJ kisse hangosan "nyomatta" a zeneket, neha nem lehetet egymas szavat sem hallani, de azert ez is jo volt, hogy volt, ures lett volna zene nelkul a party... :o)
Mai program - mivel ujra van napsutes es meleg es joido a par napos oszies ido utan... - talan elmegyunk setalni egyet a kornyeken amerre anyu lehet, hogy meg nem jart, keszitunk valami fincsit ebedre es elokeszitjuk az apartmant a vasarnap erkezo vendegeink reszere...
Szombatra is keszulunk kicsit, mert ugye Szilviek eskuvoje meg Reniek itt alvasa a buli utan, ugyhogy nekik is kell agynemut huznom es magunknak is ebbol kifolyolag, mert ha elobb nem akkor szombaton alszunk eloszor az uj agyikonkban!!! (Vagy meg ma! Majd meglatjuk...)
Reni farmos szulinapjarol loktem fel kepeket a picasawebre... Kukk meg akit erdekel minden reszlet... Most csak nehany illusztracio jojjon a szoveghez...
Szep napot mindenkinek! ♥

No comments: