Saturday 23 October 2010

Elmult a harmadik is...

Tegnap unnepeltunk: a 3. hazassagi evfordulonkat!
Koran reggel kezdtuk, amikor is atnyujtottam a ferjecskemnek egy csomagot, amiben 2 temaba vago konyv volt (csalad, hazassag...), egy szep sorokkal megirt lap es 2 mozijegy az "Eat, pray, love" c. filmre... (Sugva mondom, hogy ez utobbi kicsit magamnak (is) "ajandek", mert a zuram szeret inkabb nem kezzel foghato meglepiket nyujtani, amivel nincs semmi baj, de mivel tudtam, hogy a jelenlegi "piszkos anyagiak" miatt nem lesz valoszinuleg semmi flancos ettermi vacsizas, hat bebiztositottam a napot legalabb egy mozival, amit aztan megelozott persze a zuram nem fizikai meglepije: felvitt ahhoz az erodhoz, amelyet mindig csak messzirol latunk, de meg fel sosem mentunk, csak egyszer regebben a masikhoz... (Szegyen, de nem tudom mi a neve... Az egyik a Szent Anna erod, de melyik???) :o) Majd utananezek...
Egyebkent az en ajandekom azzal a szalaggal volt megkotve, amely 3 eve a mennyasszonyi csokromat kototte at, ugyhogy ez szep, szimbolikus is volt erre az alkalomra! :o)
Szoval ajcsi, seta Sibenik varos felett, a melengeto napsugarak simogatasanak elvezese stb. stb., s vegul egy fast food a mozi elott es a FILM!!! :o)
Osszessegeben szep napunk volt!
Mar 3 eve hazasok vagyunk (s mar a 7. kozos evet tapossuk egyutt...)
Nehany kepet felteszek mutatoba, a tobbi a szokasos helyen... :o)

No comments: