Friday 17 December 2010

Magyaros Karacsonyi Party nalunk/ 2010

Nincs tul sok erom irni, mert az elmult hetekben a tegnapi karacsonyi bulira keszultem (sutes-fozes, takaritas,teritok- es egyeb karacsonyi diszek elokeszitese, dekoralas stb.), de azert irok nehany sort, mert attol tartok, ha ma nem, akkor a Nagy Karacsony kozeledtevel meg aztan foleg nem lesz idom es akkor minden "elmarad" vagy kesik es mar nem lesz az igazi... :o)

Szoval tegnap egy szuper delutanunk volt, ugyanis megszerveztuk es veghezvittuk 2010 Karacsonyi Partyjat amely nalunk lett megunnepelve a legnagyobb helyisegben :o) es osszesen 8 kornyekbeli magyar lany/asszony (jaj de fura "asszony"-nak irva, olyan komolynak tununk igy...) :o) jott el es itt voltak meg negyunk ferjei is es 2 gyerkoc! :o)

Az albumok kozott ott van minden, a kepek beszeljenek helyettem, ide most igazan nincs kedvem felsorolni, hogy mi minden jo volt! En sokfele sutit sutottem, meg francia- es kukoricasalit, mig Melinda (aki mar korabban jott, hogy segitsen az elokeszuletekben...), szinten hozott almas pitet, Reni is hozott sutit es Szilvi is sutott mezeskalacsokat es fincsi citromos kuglofot! :o) Meg izlandi karacsonyi tortacskat is kaptunk! :o) A fo etel, a vacsi lengyel bigosz volt! Azt hiszem mindenkinek nagyon izlett, mert elfogyott mind, az utolso falatig! :o)

Van aki meg nem ismert mindenkit, de most jo alkalom volt, hogy mindenki megismerkedjen, telefonszamokat csereltek a lanyok es remenykedjunk a jovobeni surubb magyaros osszejoveteleknek hol itt-hol masutt... :o) Apolnunk kell neha a sajat kulturankat is, ha mar nem elhetunk Magyarorszagon... :o) Peldaul igy, ahogy tegnap lett vagy ahogy nemsokara Anieknal fogunk osszejonni paran egy kis hazai disznotorosra! :o)

Mara ennyi, most megyek, mert megbeszeltem Sz.-vel, hogy este csapunk egy csajos estet, ferjek nelkul s megnezzuk a Szex es new York 2. c. filmet! :o) (Mar ezer eve tervezzuk... :o))) A "nagyon elfoglalt" tengerpartra szakadt magyar lanyok... :o)))

Hetfon megvesszuk a fenyot, amelyet majd karacsonyfanak oltoztetunk nemsokara... S ugy tunik, lassan tul is leszunk a nehezen... :o)

Nemsokara ujra irok, addig is mindenkinek sok puszi es boldogsagos keszulodest a Nagy Unnepre! ♥

(Tovabbi kepek a picasa webalbumokban...) :o)

2 comments:

Anonymous said...

Szia,
a torta nem izlandi, hanem az Iceland nevű boltban lehet kapni.

Jó sok munka lehetett ebben a sok sütiben!!! Boldog karácsonyt nektek!

Anonymous said...

find fairy shoes for a costurme loui vuitton high replica australia