Saturday 1 January 2011

Az elso idei...

2011. 01. 01. / eljott ez a nap is... Talan sokan meg az agyat nyomjatok, en mar ebren vagyok, bar kialudtnak nem igazan mondhatom magam... Viszont ha mar felebredtem fel 9 korul, miert is ne tennek valami hasznosat, amit elobb-utobb ugyis megtennek s jobb elobb, mint utobb-, amig meg frissek a tegnapi Szilveszteri buli emlekei...
Hazibuliba mentunk egy baratunkhoz, hogy Csaladjanak tavollete hianyaban ne magaban kelljen elbucsuznia az Oevtol, hanem egyutt unnepeljunk, kozosen bulizzunk! Tul sokan nem vagyunk most itt, mert vannak akik meg Magyarorszagon "tivornyaznak" :o), de akik itt vagyunk, azok tegnap OTT voltunk az Ujev Varason, ahogy itt nevezik szo szerinti forditasban... :o)
Volt finom etel-ital (en pogacsat sutottem es hoztunk inni, Aniek hoztak husit meg kenyeret, Vice borral es krumplival szallt be...) es nekunk, a ket jelenlevo nonek a vacsorahoz egy ujjal sem kellett hozzanyulnunk, ami dicseretes mutatvany volt a fiuktol, mert meg a krumplit is Ok pucoltak, a husit meg pacoltak es vegul kisutottek egyutt! :o) Bravo! Azt mondjak, ahogy az Oevet zarod, olyan lesz az egesz Ujeved! Remelem 2011-ben surun eloadjak majd ezt a fozesi mutatvanyt! :o))) Megneztuk a Borat c. vigjatekot, jokat dumcsiztunk, nevettunk es meg tancoltunk is!!! Valami zsonglorjatek volt a "mikrofon", amit a szobaban talaltunk a tobbi jatek kozt... :o))) A fiuk ido elott eldobaltak minden petardat es egyeb "jatekot", ugyhogy ejfelre mar nem volt dobalni valojuk, de nem is baj, mert az Ujevet jol le is kestuk, meghozza 3 perccel!!! Ezert vartunk egesz este mar delutan 3 ota, hogy aztan ne szamoljunk vissza 10-tol BUEK-ig, hanem elcsodalkozzunk azon, hogy miert kezdtek el kinn a tuzijatekot "ido elott"??? A ludas persze a hazigazda volt, aki rosszul allitotta be az orat ami alapjan mi vartuk az Uj Evet, s mire rajottunk mi van, a teletexten mar 0:03 volt, s majdnem a tuzijatekrol is lemaradtunk nagy meglepetesunkben, de szerencsere eleg sokaig tartott, hogy meg videofelvetelt is keszitsek rola... :o) Apropo video: a dalmatjaink tartottak egy kis koncertet is, amelyen csillagszoroval a kezukben lathatoak, es epp a "Kiskaracsony, Nagykaracsony" c. dalt eneklik tort magyarsaggal, muveszi szabadsag minden jogaval felruhazva a zuram valtozataban, mint: "itt egy SAPKA (???), ott egy ladba..." :o)))) Nem ertem, hogy a "szep konyv" hogyan lett sapkava, talan Copperfield davidet kellene errol megkerdezni, mert tuti cinkostarsuk volt ebben a mutatvanyban! :o))) S ha mar a cinkosoknal tartunk, tudnak am a mi nemmagyar ferjeink mas dolgokat is ugy atnevezni, ahogy az nekik tetszik, s igy lett J. baratunknal a "cinke" magyarul: "CINKOS-MÁDÁR"!!! :o))) (Mert cinkek is voltak, akiknek dobtunk a parkanyra egy kis kenyeret...)
A Szilveszter tehat roviden szolva, nagyon jol sikerult, a vacsora is finom lett, mindenki elvezte es jol erezte magat! Volt moka, kacagas, a csak 5 szemelyes kis tarsasag ellenere is, de ha majd mindenki visszater Magyarorszagrol, a moka folytatodik, vagy ahogy a QUEEN enekelte tegnap az MTV-n:
SHOW MUST GO OOON!!! :o)
(Mindjart dobok meg par Szilveszteri kepet a szokasos helyre, mig ide csak nehanyat...)

B.U.E.K.!!! ♥

No comments: