Thursday 10 May 2007

Megnéztem ezt a csodát... :o)

...Hát kérem, a tegnapi napom úgy alakult, hogy a tervezett tanulás helyett hirtelen felindulásból elmentem a városba! Betty hívott reggel, miközben épp a neten olvastam, hogy mennyien terveznek az itteni magyar csajok közül összejönni és eltölteni egy kellemes délutánt együtt, és nem tudtam ellenállni! :o) Kisebb lelkiismeretfurdalással indultam, hiszen mi van, ha nem sikerül az államvizsgám blablabla... No de nem hinném, hogy ezen az egy napon múlna bármi is, úgyhogy elrohantam tusolni, hajat mosni és kb. fél óra múlva már a buszon ülve válaszolgattam pofátlan módon elhanyagolt sms-ekre... A citybe érve elmentem Bettyék kávézójába, ahol már kezdett összejönni a társaság... Lillától még citromot is kaptunk!!! De még milyet!!! Egy "szem" akkora, mint az egész tenyerem!!! Jumbo-lemon! :o) Lillácska ezt nekünk cipelte egészen be a városba (ugyanis neki vagy 2 órát kell kompoznija a szigetig, ahol lakik...) Nagyon köszi érte és ezúton üzenem, hogy isteni finom!!! Reggel már abból készítettem a limonádét (hogy jól tudjak koncentrálni a tanulásra, amit ma - ünnepélyesen bejeletem - végre elkezdtem komolyan venni (miután tegnap kiszámoltam, hogy van rá max. 15 aktív napom, ami nem sok, hanem sokkkkk!!! :o))

...Megnéztük az új sétányt is... Nem valami nagy szám, de nem is olyan rossz... Az emberek véleménye nagyon vegyes... Majdcsak megszokjuk...
Minden modern-építészet ellenére egy csodálatos napot töltöttünk együtt, megint kidumáltuk magunkat, receptekről meg sok minden másról csevegtünk, ücsörögtünk egy parkban is, amikor már nagyon elég lett a melegből... Este értem haza, hulla fáradtan, de ma reggel annál aktívabban indult a nap! Mostam, mosogattam és most épp folyamatban van a tanulásom is! :o)

2 comments:

Anonymous said...

jaj nekem ugy nezek ki mint egy parasztt
bedilizekk

Anonymous said...

JO EZ AZ ANONYMUS STATUSZOM...:-))