Saturday 12 May 2007

Megvolt az első fürdés!

Megvolt az első fürésem az idén! :o) Tegnap eljöttek a Bettyék és elmentünk együtt "bícselni"... Igazából csak a napozás meg a séta volt tervben, de látván, hogy mások is már nagyban úsznak, fürdenek, hát bemerészkedtem én is! A tenger még hűs, legalábbis az elején, aztán ahogy megszokja az ember már nagyon kellemes, főleg ahogy mélyebbre úszol és érezni, ahogy átsuhannak meleg áramlatok a mélységben... Nagyon klassz napot töltöttünk együtt! Fagyiztunk, sétáltunk, megnéztük mennyi a teniszezés, napoztunk... Mit szépítsem: szép nap volt! :o)

Ma tanulás van, mert azt is kellene már komolyabban... Aztán holnap elmegyünk egy újabb szép helyre, ahol egy folyó ömlik a tengerbe és fel lehet menni hajókkal a folyón, hegyek közé, egy újabb élménnyel gazdagodni! :o) Eredetileg Brac-szigetére terveztünk menni, de mivel motorbérlés + komp + kaja + belépők ide-oda most kissé sokba kerülne, hiszen mennem kell majd haza és az utazásra kellene inkább a pénz, így választottuk ezt az olcsóbb variációt, de hogy mégis menjünk valamerre és egy hétvége se teljen el úgy, hogy bent kuksolunk...
Szerdán viszont meglesz a kompozás is! :o) Megyünk Hvar-szigetére a Lillához (akitől a jumbo citromokat kaptuk...) Vagy 2 óra az út, de már nagyon várjuk!!! Viszünk fürdőrucit is meg kalapot, napszemüveget, innivalót, naptejet, hiszen ha valóban élvezni szeretnénk a kiruccanásokat, azért nem árt óvatosnak lenni, sőt! Az enyhe tél után, már igen korán itt a nyár... Ez szuper, de ésszel kell pancsikolni meg napozni!!!
Holnap meg kell ejteni a havi bevásárlást is, mert már szinte alig van valami a hűtőben (Ennek ellenére egész jól feltalálom magam, ami az ebédeket illeti! Még jó, hogy a "férfiemberem" nem válogatós!!! :o))
Kaptam ma levelet is a keresztfiam anyukájától, Magyarországról! Dorkám! Igyekszem válaszolni hamar!!!
Kellemes hétvégét mindenkinek! Majd jelentkezem a holnapi kiruccanás élményeivel! :o)
Pussssszzzzz!!!

3 comments:

Anonymous said...

szia

Anonymous said...

szia
jaj,de jó,h már tudsz fürödni,mi júni közepén megyünk a túlpartra,Velence mellé és féltem ,h nem lesz még jó a víz,de ezek szerint igen:)

Moki & Rudi said...

Szia Any3: Örülök, hogy jó hírt írhattam! Élvezzétek a nyaralást! Szuper a víz, enyhe telünk volt... A túlpartnak is biztosan... :o)
Puszi, RuMo