Wednesday 4 July 2007

Friss hirek, informaciok! :o)

Mivel a ma delutani strandolasunkat egy "vihargyanus" felho miatt feladtuk, arra gondoltam gyorsan kiklikkelgetem magambol az elmult napok esemenyeit, mert mar jo ideje nem irtam semmi ujat...
Itt nyaral a hugom meg a baratnoje Magyarorszagrol, lassan mar egy hete es jovo kedden mennek haza... Igyekszem veluk tolteni a szabadidom - majdnem - minden percet, strandolunk, kirandulgatunk vagy epp itthon dumcsizunk, filmeket nezunk... :o) Az ido is nekunk kedvez (kiveve ma, bar 2-tol fel 5-ig szinte perzselt a nap, nem is lehetett birni csak a habok kozt!) :o)
Keszitettunk mar rengeteg kepet, de lesz meg beloluk, mert meg van nehany napunk egyutt! (Az eddigieket megnezhetitek az albumaink kozt! :o))
Holnap komppal tervezunk atmenni az egyik nagy szigetre, hogy a lanyok hajocskazzanak is egyet, ha mar a Rudinak most nem nagyon van ideje itt a kornyeken elvinni minket kicsit valahova a "yachtunkkal" :o) mert sokat dolgozik a lelkem (egeszen augusztusig...), hogy jusson a lakasfelujitasra zsozso! En meg varom a vendegeket, szervezek, hirdetek, alkotok, emailezgetek, de valahogy nem igazan mukodik iden ez az apartmanosdi... Talan az az oka, hogy a diplomazasra tanulas miatt kisse keson kezdtem neki az ilyen jellegu szervezkedesnek... Nem baj! Amennyi osszejon, osszejon! Az is tobb, mint a semmi es legalabb most kicsit en is tudok pihenni, nem olyan stresszes ez a szezon, mint a tavalyi volt... (...Mert ugyebar, nem minden emberrel konnyu kijonni es koztudott, hogy nagyon nehez emberekkel dolgozni ugy, hogy mindenki mindennel elegedett legyen, pedig ez a fo cel: no stress - full fun!)
Most atadom a gepet a lanyoknak, en meg nekiallok a kapros-turos pitenek, ha mar reggel nagy lelkesen kikevertem a turot meg a belevalokat! :o)
A paradicsomjaink iden is fantasztikusan szuperalnak!!! Nagyon finomak es oriasiak!!!
Mindenkit puszilunk, udvozlunk, koszonjuk, jol vagyunk, de nem mindig van erom (vagy idom...) naprakeszen valaszolni az emailekre! Ezer bocs erte!





Anyucikam! Neked meg ma kulon:
HAPPY BIRTHDAY meg egy oriasi puszko mindket lanyodtol, a tengerrol! :o)

No comments: