Friday 29 June 2007

Nagy hiiiiirrr!!! :o)


Kedves Barataim!!! Ma van az a nap, amikor jon a hugocam meg a baratnoje nyaralni, de ennel tutibb a Nagy Hir, amit most megosztok Veletek!!!

MEGKAPTAM TEGNAP AZ ALLAMPOLGARSAGOT!!! :o)

...Anyukam eppen a bevasarlasbol hazafele az autoban ulve ert utol a hirrel, amitol aztan egeszen hazaig le sem lehetett volna torolni a mosolyt a kepemrol!!!! :o) Olyan happy vagyok!!! Remelem a diplomammal meg ezzel most elindul egy pozitiv hullam az eletunkben es minden ami eddig nehezen- vagy nem jott ossze, az eztan majd szepen osszejon! :o) Alig varom mar az ezzel kapcsolatos intezkedeseket, a hivatali dolgokat, meg azt, hogy majd buszken mosolyogva mondhassam az elso gyorshajtasnal a rendor bacsinak atadva a szemelyimet, hogy ugy nezzen ra, hogy ez HORVAT szemelyi es az ENYEM!!!! :o) Biztos nem ertene, mi a bajom!!?? :o)

Na, ennyi! Oruljetek velem, aztan majd ahogy akivel talalkozunk valamikor, megunnepeljuk ezt is, hiszen a diplomammal egyutt mar ket dolog van, amire inni kell! (No, nem nagyon! Csak mertekkel!) :o)

Mennem kell most kicsit dolgozni, pakolaszni, fozni (mai menu: zold metelt teszta tejszines fokhagymas, feherborban es olivaolajon sult-fott "rakocskakkal" (prawns), tetejen parmezannal!!! :o) ...Csak, hogy a continental girl-jeim kostoljanak egy kicsit mas kajat, mint amit megszoktak! Remelem izleni fog nekik (es egyik sem allergias ra!!!)

Millio pusza es udvozlet mindenkinek egy kettos allampolgartol!!!! :o)

2 comments:

Anonymous said...

Szívből gratulálok az új állampolgárságodhoz!!!
Kívánom, hogy elinduljon végre az a bizonyos " pozitív hullám" az életetekben :-)))))
Üdv Alilla

Anonymous said...

Nagyon nagyo Szeretettel gratulálok neked!Veled örülök!Millió puszit küldök és ölellek ZsuE