Saturday 14 July 2007

Nehany informacio, hisz reg nem jelentkeztem...

(Megj. a kepekhez:

1. kep: szeles ido, udvarunk, macskusz meg egy kicsit beteg, de mar jobban van...

2. kep: Rudikam uj szerelesben: a regi hosszunadragos uniformis a multe! :o) Ezentul terdnaciban jarhat es polokat is kapott ing helyett, de a kepen meg inget visel, mert a polok sotetkekek es meleg van bennuk a napon!)

...Amiota a tesomek hazamentek, nem is voltam a strandon :o( viszont annal hasznosabba tettem magam itthon! :o) A garazs mar szinte teljes pompajaban tetszeleg! Tegnap egy nagy doboz szemetet tavolitottam el es nagyon szep rendet tettem (ma meg visszavan ugyan egy keves, de a nagy resze keszen van!) Mar csak ido kerdese es oriasi "lerakat"-nak lesz helye bent! Alig varom, hogy vegre osz legyen es nekiallhassunk a lakasfelujitasnak! Addig meg ha esetleg belefutunk valami jo kis csempebe, jaro lapba vagy butordarabba, akkor meg is vehetjuk mar, hiszen van hol tarolni, amig ra kerul a sor! :o)
- Telthaz van! :o) Vannak vendegeink mindket apartmanban! Jo ez a kis nyuzsi, szeretem ha van elet a hazban! :o)
- Tegnap vacsizni vitt a dragam! Egy nagyon hangulatos kis etterem kerthelysegeben voltunk es nagyon fincsit ettunk! Hat, ezt tegnap meg is erdemeltuk mindketten, mert o is meg en is nagyon sokat dolgozunk ujabban! A pincer bacsi, aki egyben a tulaj is mindig nagyon kedves velunk, tegnap meg az italunkat is a haz allta :o) es mondta is, hogy nagyon szimpik vagyunk neki! :o) O is nekunk! Igy fel is ajanlottam, hogy nagyon szivesen leforditom az etlapot magyarra (mert sok magyar vendege van, de nem sokan tudnak sajnos valamilyen nyelven...) Ma ez is teriteken van es az esti szokasos, fagyizos setank alkalmaval el is visszuk neki!
- A cica mar nagyon jol van! :o) El es virul, kutya baja! :o) Tegnap megint vettunk neki egy kis macskakajat, ugy eszi, mintha sosem evett volna! Mar a szobaba is be-bejar, de ez nem valik szokassa, mert mar egyre szemtelenebb es az agyra is felugral! Ma ugy gondoltam kimosom az osszes pokrocot meg ruhakat, amiken fekudt, aztan lassan kikoltozik a terasz ala, hisz nincs hideg es eleg eros mar, hogy megvedje magat! (Szivem megszakad, legszivesebben bent hagynam a garazsban, de nem allapot, amilyen rumlit muvel es mit mondjak...enyhen budi is az alom, pedig csereljuk surun!
- Kedden megyunk az anyakonyvi hivatalba, hogy kiallitsak az allampolgarsagrol szolo bizonyitvanyomat a kikuldott hatarozat alapjan!!! :o) Majd megirom, hogy all a dolog, mikor lesz meg a szemelyim meg ilyesmik...
- Jovo heten jonnek kedves Barataink Magyarorszagrol!!! Mar nagyon varom a jovo hetveget! Jo ez a nyar nagyon! Zajlik az elet! Remelem a citybe is eljutok egyik nap Bettykemhez vagy majd ok jonnek egyet ide strandolni, hiszen o mar batran vezet nemreg ota, hat gyakoroljon csak!!! :o) Nekunk meg mindig csak egy autonk van, de egyelore nem is kell tobb, hiszen most a lakas az elso es legeslegfontosabb!!!

Pusszantas mindenkinek es udvozlet a vilag szelerol! :o)

No comments: