Tuesday 28 August 2007

Babazunk, baratkozunk...

Sziasztok! No, amint feltunt, nem irtam mar egy par napja, met nagy baratkozasban meg babazasban vagyunk!!! :o) Megerkeztek a Dorkaek szombaton, azota folyamatosan fozunk, sutunk, csevereszunk, strandolunk, kirandulunk... Mar keszult is sok-sok kep, napok szerint albumokba rendezve a gepen, amit majd a "vegen" felteszunk nekik CD-re, hogy otthon megmutogathassak hol, merre jartak...




Szombaton kb. 1 ora korul erkeztek, a kis Marko nagyon jol birta az utat, meg is lett dicserve! :o) Kaptunk ajandekba egy kenyersutogepet, amit majd a napokban keszulunk is kiprobalni, de elobb alaposan at kellene tanulmanyozni a hasznalati utasitast, idonk pedig ilyesmire nincs, mert csodaszepen sut a napocska es inkabb strandolunk!!! Vasarnap elmentunk innen 6 km-re strandolni autoval, voltunk setalni, fagyiztunk, neztunk naplementet, tegnap pedig anyosomnak hala (no meg aposnak, akik kifogta!): SULT HALAT IS KAPTUNK EBEDRE!!! Gyuszinak nagyon izlett!!! :o) No, majd megyunk egyik este (bucsuestkor) kerthelyseges etterembe haltalra! Azon aztan minden lesz!!! Tengeri herkenytyuk is, meg rak is!!! Kivancsi vagyok, mit szolnak majd! Csinaltunk bananos-csokis muffint is tegnap, ma meg este grillezunk a teraszon, beuzemeljuk az uj bbq-t!!! :o) Dorka Stahl Judit fele csokis tallert is szeretne ma csinalni! Hat hajra!!! :o) Bocsi, hogy csak igy osszedobalom a mondatokat, de tenyleg van egy csomo minden, amit most nem tudok es nem is szeretnek iskolas fogalmazasdolgozatta alakitani, mert ugysem menne!!! Porog az agyunk, szervezunk, tervezunk, mindenki tok happy es ez igy jo! Anyukam is kuldott altaluk egy kis csomagot, amirol mar tettem emlitest es igen: kaptam egy par ruhadarabot, nehany parducmintas streccsnadragos "tulkapas" kivetelevel nagyon klasszakat!!!! Tegnap a kikotoben is setaltunk es megneztuk a tavat is, meg a kikoto vegeben allo kis kapolnaban is voltunk imadkozni egyet, hogy szerencsesen megerkeztek es minden rendben van es jol vagyunk es illett mar halat adni ezekert a dolgokert, ha mar vasarnap nem jutottunk be a templomba... Ami tervben van meg: egy teljes napos city-latogatas strandolassal egybekotve, grillezes a "nyilt vizen" vagyis: motorcsonakos kirandulas a vilagitotoronyhoz (mert a Dorka is akar Robinsonos elmenyeket, no nem ugy, ahogy a Robiekkal sikerult anno...) :o) ahol grillezunk ezuttal husit, mert a hallal nem akarunk bajlodni, azt rabizzuk a kedvenc ettermunkre, keszitsek el ok, ott, finomra, nekunk, mi meg majd jovunk es elvezzuk a "nagyvilagi letet"! :o) Fogunk meg nagyokat beach-elni is, fozunk fincsi kajcsikat es ma este a bbq melle vegre megbontjuk az ausztral feherbort, ahogy illik! :o)


No, ennyi volna egyelore, bar lenne mirol regelni meg, de majd par nap mulva ujra jelentkezem, aztan kaptok is egy komplett "Keresztfiunkos" albumot is a nyaralasuk vegen! :o)
Most csak ket kep jon: egy kenyersutogep, amit kaptunk meg egy masik kep, amit meg nem valasztottam ki, de majd most! :o)

1 comment:

Unknown said...

Szia Móni Tetá!

Látom kaptál kenyérsütő gépet. Mi is tervezzük, hogy veszünk, mert nagyon drága lesz a kenyér és sokat pocsékolunk. Így akkor eszünk friss kenyeret amikor akarunk.
Puszi nektek.
Ancsi