Thursday 23 August 2007

Mulik az ido... Egy kincs, ami nincs! :o)

Valahogy ez a nyar olyan gyorsan mulik... Nem is ertem! Iden meg annyit sem sikerult strandolni, amennyit tavaly! :o( Tavaly ugyan nehanyszor elmentunk csonakkal egy-egy szigetre strandolni, de iden meg egyszer sem voltunk egyedul, sot, masokkal sem! Egyszer voltunk a Robiekkal a vilagitotoronynal meg egyszer ugyanott a nagybacsimekkal... Ennyi.
Szombaton viszont erkezik a Dorka baratnom csaladostul, ugyhogy a takaritason, bevasarlason kivul, ma tervezek programot irni (meg menut :o) ), az ittletuk idoszakara! A kis keresztfiunk mar 2 eves... Tegnap kaptunk kolcson babakocsit is neki, hogy azt ne otthonrol cipeljek magukkal, hisz igy is lesz eleg pakkjuk... Sot, epp fel oraja adta at anyukam a nekunk szant csomagot, amit elhoznak a Dorkaek! (Asszem valami edessegek vannak benne, amit anyu hozott Nemetbol, meg nehany ruhadarab nekem!!!) :o) Kivancsi vagyok!
A dragam szegeny meg mindig nincs tul jol... (Annyira sajnalom, hogy nem tudok rola ujabban jo hireket irni!!!) :o( Fajlalja minden porcikajat, hatat, gyomrat, es meg a "gombocok" is elkezdtek megint elojonni a fulei mogott!!! Remelem nincs semmi komoly baja, de csak tippelunk es remenykedunk, mert dokihoz elmenni- amikor ennyi a teendo, munka, kotelesseg- nem tud eljutni... Tegnap reggeltol este 6-ig dolgozott, aztan hazajott, "megebedelt" es maris autoba ultunk es rohantunk eloszor bevasarolni, majd a babakocsiert (este 9-kor ertunk oda erte...), aztan mire a varosbol megjottunk es kipakoltunk a kocsibol, megetettuk a macskakat, letusoltunk es haraptunk valamit lefekves elott, mar ejfel is elmult... Ma reggel meg munkanap ujra... :o( Olyan, mintha folyamatosan versenyt futnank az idovel! Fura, hogy mindig keves van belole, egy olyan dologbol, ami elvileg nem is letezik... :o) Ez jo! :o) Nekem is meg van jo nehany teendom szombatig: takaritanom kell, a szekrenyemben sem artana rendet tenni, mert mar nem igazan atlathato, hogy milyen ruhaim vannak es melyik hol van, igy altalaban azt veszem fel, ami epp elsokent akad a kezem koze, aztan majd nyar vegen banom, hogy "ez a ruha sem, meg az a szoknya sem" volt iden egyszer sem rajtam! Hej, azok a regi szep idok, amikor megismerkedtunk... Bezzeg akkor jutott ido csinosnak lenni, smikelni is kicsit, most meg olyan gyorsan elmulik egy nap, hogy mire odaig jutnek, hogy kisminkelem magam, mar ideje lemosni... :o) Arrol nem is szolva, hogy ujabban papucs, rovid gatya meg holmi igenytelen polok probaljak feldobni azt az outfit-et, ami nem igazan nevezheto igenyesnek vagy gondozottnak (ne essek felreertes: zuhanyozni szoktam!!!) :o) A fodrasz viszont meg egy ideig tanakodhat, hogy mikor lat engem, ugyanigy a kozmetikusom... Hiszen egesz nyaron nem jutottam el hozza, hanem itthon amatorkodok, ahogy sikerul!
Nagyon orulok neki, hogy sokan irtok!!! Nem csak a kommenteknek, hanem, hogy e-mailben is sok messzi barat, ismeros erdeklodik felolunk, ez tok jo erzes, hogy meg itt a vilag vegen sem vagyunk elfelejtve!
Na, de hogy egy jo hirt is irjak a vegere: megszuletett a Bea (gimis osztalytarsam, aki szinten ide jott ferjhez...) 2. kisfia: David! Az elso csemete: Dominik iden mar iskolaba indul! Igy a boldog anyuka nyugiban elvezheti a masodik kissrac gondozasat, neveleset, apolasat, de mindenki nagyon happy, tobbek kozott mi is egyutt orulunk veluk es sok boldogsagot, jo egeszseget kivanunk az egesz Csaladnak!
Most pedig elvonulok a geptol, mert varnak a haziasszonyi teendok, aztan majd delutan keszitek egy baklavat, hogy visszaszerezzem dragamnak a betegeskedesben es munkaban elvesztett energiat! (Baklava=dios suti retestesztaban, de rettenetesen edes es hala a cukornak, dionak, energiat azt ad, nagyon hirtelen!) :o)
Pusszantas es udvozlet Nektek, hamarosan ujra irok! ♥

No comments: