Saturday 15 September 2007

Megyunk haza! :o)

Haho! Macskaugyben a helyzet egyelore valtozatlan... Ketto szamit a "mienknek", a tobbit meg le kellene szoktatni az ingyenkonyharol, mert egyre rosszabb a helyzet (foleg az anyagi...) :o)
Abban bizom, hogy ha mi elutazunk egy idore (mert hamarosan elutazunk...), akkor majd anyos betartja a jatekszabalyaimat es csak a mieinket eteti kulon a garazsban, talan akkor a tobbi mashol keres majd szponzorokat... :o)
Utazasrol: hivatalos ugyben el kell utaznunk haza, de kellemes is lesz a hasznossal, ugyhogy annyira mar nincs is gyomoridegem! :o) Mar varom!!! Odafele hotelben fogunk megszallni, ahogy eddig meg soha (ez amolyan "elonaszut", leven, hogy hamarosan vegre hivatalosan is ossze tudjuk kotni eletunket, sorsunkat!!!) :o) (Tobbek kozott ez ugyben kell elutaznunk, es ez az oka amiert anyukamrol nem tettem azota tobb emlitest, hogy azt irtam egyszer, hogy jon! :o) ...Mert nem jott! Ha nekunk mindenkepp menni kell (ahogy kiderult...), hat talalkozunk otthon, raadasul a tobbiekkel is, ugyhogy ez meg jobb valtozat! :o)
Tulajdonkeppen errol az egeszrol most elvileg kussolnom kellene, ha nem akarok magamnak plusz feszultseget a nyakamba, de most ott tartok, hogy nem erdekel semmi!!!!!!! Bar megigertem magamnak, hogy senkinek nem szolok ezuttal, mert nem leszunk tobbet egy hetnel, ami kulonben sem sok, nem am meg ha a felet sorbanallassal kell tolteni, a masik feleben a csaladdal szeretnenk lenni, de meg legalabb ketszer jo lenne eljutni valami termalfurdobe is, mert ugye mi vagyunk a "hatfajosak"... :o( Megint bant kicsit, hogy szegeny paromnak ez megint a "szabadsaga", ami szo szerinti forditasban magyarul igy szolna: "eves pihenes"... Hat ja: pihenes... Aha... Persze... Szinte sosem igazan pihi, nem olyan, mint amikor masok pl. nyaron nyaralni mennek, kikapcsolodni a szabijukon, nekunk mindig valami elintezni valokra mennek el ezek a napok, hazalatogatasra, no es foleg azert faraszto, mert bar szeretnem/nenk latni (termeszetesen!) a barataimat/baratainkat, de amikor olyan gyorsan elmulik az ido otthon, az egesz nem mas, mint rohanas es kapkodas, pihenesnek meg csak nevezzuk, de ez onaltatas!!! :o)
Amit ebbol ki szeretnek hozni: sajnos keves az ido ahhoz, hogy mindenkit meglatogassunk es sajnalom nagyon, hogy sokan azt hiszik, hogy csak ok vannak es nem ertik, hogy van vagy 20 hely, ahova el "kellene" menni, de nem fer az idonkbe!!! Ha valaki ezen megsertodik, hat ugy kell neki! Aki igazi barat, az megerti, aki nem erti meg, annak toll a fulebe! Nem arrol van szo, hogy nem akarok senkihez menni, egyaltalan nem! Tudnotok kell, hogy mindig szeretettel gondolok Ratok es eppen ezert is irom a blogot, hogy hirt adjak magunkrol, ezert "buzgomocsingkodok", hogy neha azert kuldjek egy-egy e-mailt vagy SMS-t... Szoval, remelem most mar osszeallt a kep, hogy miert nem akartam senkinek szolni, hogy otthon leszunk, de csak rovid ideig... Mindenki azzal jonne, hogy "...de csak hozzank! ...nem igaz, hogy nem fer bele!" Hat nem fer... Kulonben is rengeteg energiamba telik ugy beosztani, hogy akinel a "multkor" voltunk, ahhoz most nem megyunk, de menni kell x.y.-ekhoz, mert ott nem voltunk a multkor... Aaaaaaa!!! Szoval ebbol a pressingbol nem nagyon kerek ezuttal! Ugyhogy bocsi elore is, hogy senkinek nem szoltam, bocsi, hogy a csaladommal leszunk inkabb es bocsi, ha valakit ezzel most verig sertettem!
Mas: kulonben jol vagyunk, pakolok lassan, bar fogalmam nincs milyen ido lesz "odafennt", de azert igyekszem okosan pakolni... Itt jo az ido, meleg van, a tenger is klassz, bar furdeni nem voltam regen, de hetfore megbeszeltem Katival (aki visszajaro vendegunk Budapestrol...), hogy ketten elmegyunk a beachre kicsit csevegni! (Kati kulonben nagyon aranyos, buzgo es segitokesz! Mindenhez hozza tud szolni, van egy csomo jo otlete, rengeteg elettapasztalattal rendelkezo nyugdijas pedagogus, aki mindig tud mindenre gyogyirt (akar termeszetgyogyaszati dolgokrol van szo, akar lelkiekrol...) :o) Szoval hetfon Katival beach, kedden megyek be a varosba Bettyzni (dumcsizni egy nagyot, mert mar nagyon regen hoztunk ossze pletyo-partyt, elotte meg talalkam van egy uzletasszonnyal, akin keresztul belevagok egy uj "biznisz"-be, de errol majd inkabb a kezdeti sikerek utan :o)), szerdan Katival es a ferjevel elmegyunk kirandulni az egyik szigetre komppal :o), csutortokon gumishoz kell vinni az autot es nehany utazas elotti utolso simitast intezni a vasosban, penteken pakolas, mosas, teregetes (hogy ne hagyjak cirkuszt itthon, mert sokkal kellemesebb rendbe, tiszta agynemube hazaerni majd, mint faradtan nekiallni takaritani, eleg a kicsomagolasi banzaj, mosas...) Szombaton auto elokeszitese, bepakolas es vasarnap indulas!!! Haza csak hetfon erunk Magyarorszagra, mert megallunk a fovarosban (...mar emlitett "elonaszut", hotel...) kicsit szetnezni, setalni... A hotelunk a varoskozpontban van, majd teszek fel rola kepeket, mert nagyon egyedi!!!! :o)
Ja, meg valamirol nem irtam: "iwiw"-en irt egy lany, aki immaron 4 honapja itt el nem messze, sot kozelebb, mint a nagyvaros tolem es ha hazaertunk otthonrol talalkozom Vele egy kavera! :o) Ennek kulonosen orulok, hogy meg egy lany gazdagitja novekvo felben levo Magyar Csajos barati korunket! :o) Ahhoz kepest, hogy kezdetben szocialisan elegge a beka segge alatt voltam (semmi ismeretseg, baratnok szama: zero, nincs kivel valtanom ket szot (anyost leszamitva, aki nem tartozik azok koze, akikkel lehetne egy tartalmas beszelgetest folytatni, es meg internetunk sem volt...) , most elegedett vagyok! :o) Vannak barataim (bar nem surun talalkoztunk a nyaron, de maga a tudat megnyugtato...), van internetem is, hogy "eletjeleket" (meg ilyen kis idiota sztorikat, mint ez...) kuldhessek haza azoknak akiket erdekel, es meg sok mas pozitivum... :o)
...Tehat, hogy ne osszam itt tovabb az eszt es senki le ne faradjon: zarom soraimat mara...

Oszinten remelem, hogy a fento soraim senkinek nem nagyon sertettek az onerzetet, s foleg, hogy "akinek nem inge", az nem veszi magara! :o)




Oleles, puszi, udvozlet es csupa jokivansag mindenkinek!!!




1 comment:

Reni said...

Huhhh becsülettel elolvastalak végre...kár hogy csak ritkán jut időm erre!Én nem sértődöm meg ha hozzám nem jössz el...bár természetesen én is szívessen találkoznék Veled!Érezzétek jól magatokat,még ha sok lesz a hivatalos ügyintézés ,akkor is!Cupp