Monday 10 September 2007

Whiskas-story a tengerpartrol avagy hogyan nyitunk allatkertet hamarosan...

...Ugye emlekeztek meg ra, hogy juniusban egy (1! vagyis 1 db!!!) beteg macskuszt cipeltunk dokihoz es hal' Istennek meggyogyult nem sokra ra???

Hat kerem szepen, azota a szitu a kovetkezo:

a kornyek osszes macskaja (kolkostul!) a mi udvarunkban tart gyulest estenkent es kihasznalja az altalam tervezetlenul megalapitott - s majd egy napon talan - levedett nyilvanoskonyhat! :o)
Lassan mar nem gyozzuk finanszirozni ezeket a lakomakat, de amig van mit, addig szivesen osztjuk meg veluk! Inkabb, mint eldobni, nem? Dragam mar macskatapot is vasarol, de a kezdeti fel kilos kiszereles kb. 2 napig tart, ugyhogy nem artana atallni valami 50 kg-os zsakra a macskanagykerben, hatha meg kedvezmenyesebb is, mint kicsiben megvenni... Aranyosak, nem mondom, de azert ami sok az sok!!! Ma este mar inkabb nem is szamoltam hanyan vannak, csak ugy fogtam a fenykepezogepet es kattintgattam vagy 25 kepet a sotetben (nemelyiken csak a labuk van rajta, nemelyiken egy deka macska sincs, de hat probalkozni kell, nem?) :o) Most megkimellek Titeket, hogy mindet megnezzetek, de harmat kivalasztok ide a szoveghez ahogy illik, ha mar emlitest teszek a kis ehenkoraszokrol!
Van koztuk fekete, fekete-feher (mint regen a TV...), van tarka cica haj (hova lett a vaj?), van egy kis dog, amelyik a kedvencem, de allandoan tusszog, viszont mindig kezben akar lenni (anyuka nuku... :o( ) , amikor a dragam a garazsban szerel valamit, o maris ott van mellette, nem fel kalapacstol sem, furogeptol sem, szelid nagyon (megj. most jutott eszembe, ahogy ezt irom: nem lehet, hogy suket????) Van egy kis fekete, amelyiknek a hatso ket laban feher "zokni" van :o), aztan van egy zsemleszinu meg tarka kontenerkutato fajta es meg sorolhatnam... Szoval ezek estenkent jonnek, de neha nappal is latni oket itt-ott ugrabugralni, fara maszni, kergetozni, neha pofozkodnak is, kesz allatkert!!! Ingyeee!!! :o)
A torott labu joszag, amelyik beteg volt mar jol van, gyonyoru a hangja, eles, hatarozott, pedig nem reg semmi ero nem volt benne! O neha az ablakunk elott nyavog, hogy nyissam ki es engedjem be! Ma meg beengedtem, de ha holnap vegre kiporszivozok es felmosok...asszem vege lesz itt a macska-gyongyeletnek!!! :o)
Kulonben nagyreszt csunyak... Nem azert mert sosem tartozott ez a faj a kedvenceim koze, de ezek itt nem magyar cicak... Ezek olyan masmilyenek, a fejformajuk olyan nagyon gaz meg a nyakuk is hosszu, egyszoval rondak na! Talan azert mert szigeten vagyunk es generaciokon keresztul egymas kozt szaporodnak es mostanra mar ilyen kis torzokka valtak??? Jujj, nem is gondolok erre, mert remalmaim lesznek!!! Mar ugyis mindjart ejfel, meg 10 perc es holnap van! :o)

Most bucsuzom...

Ennyit mara, ki-ki gondoljon amit akar, de ha mar ennyire eletunk reszeive valtak ezek a kis mocskok, hat ugy illik, hogy legalabb egy irasban oket is bemutassam kicsit, vagy nem? :o)

4 comments:

Anonymous said...

Jajj Rumo ez rengeteg macska:)))))
De nagyon rendes tőletek,hogy etetitek Őket csak aztán majd nem tudtok megszabadulni tőlük:)))

Reni said...

A macskák nagyon szemtelenek...kihasználnak benneteket!Én kutyás vagyok...

Anonymous said...

jaj mindig ez a jo lelked.....:-))

Es tessek irni,nem halogatni!

Zadri said...

Csak így tovább!! ;)