Thursday 18 October 2007

Ferjhez megyek! :o)

Sziasztoook! :o) Eme napsuteses, oszi nap legfontosabb esemenye, hogy ma dolt el az anyakonyvvezetovel egyeztetve, hogy hetfon vagyis oktober 22-en osszehazasodunk! :o) Ferjhez megyek! Mar senki sem nezhet ram "ferden", ha eddig volt is, akinek szurtam a szemet, ezentul mar ilyen teren is legalisan vagyok ahol vagyok es akivel vagyok! :o) Huhh, azt sem tudom hol kezdjem a meset, mert sok minden tortent ma, jo is meg rossz is, ugyhogy hullamzok lelkiekben akarcsak a tenger... Az anyakonyvvezeto nagyon jo fej volt, semmit nem tokolt, a papirt amiert vagy 3 kort kellett futnunk es fizetni es csomo penzt a forditasert nem is kerte, meg sem nezte, de azert orultem, hogy legalabb a magunk reszerol rendesen felkeszultunk mindennel... Ami az idopontot illeti, en nyogtem be, hogy a leheto leghamarabb jo lenne "tulesni mar rajta", aztan a holnaprol megis hetfore csuszott a Nagy Nap, mert azert na, megiscsak keszulni kell egy kicsit... Rokonok, szulok, baratok nem lesznek, csak ket tanu meg mi ketten... A hetvegen kell veglegesitenem, hogy a felvetett 3-4 kombinaciobol vegul is mit fogok (fogunk!) viselni, aztan a Rudi gyurujet sem artana gyorsan kicsit kitagitani, mert most probalta, de alig megy mar az ujjara... :o) Visszavan egy kis kozmetikazas is, frizurak belovese es hetfon megtortenik amire ennyit kellett varni! :o) A templomi resze valoszinuleg unnepelyesebb lesz es szebb is, mint ez az osszecsapott valtozat, de ennek is nagyon orulunk es boldogok vagyunk! :o)
Ma, a varosbol hazafele jovet megalltunk ket etteremnel is, es az elsot valasztottam definitiv az eskuvoi ebedhez!!! Nagyon klassz, olyan elit hely, kedves, elegans pincerekkel, a masodikban csak az a jo, hogy kozvetlenul a tengerparton van, de az nem olyan unnepelyes es ugyebar az alkalomhoz most az unnepi illene... :o)
...Most csutortok este van, zuhog az eso kint, delutan furdoszobat takaritottunk es veglegesitettuk a foglalast jovo hetvegere!!! :o) Orulunk, hogy vegul megis ugy jott ki a lepes, hogy igazi naszut lesz az a par nap a hegyekben! :o) Mert ugye mindmaig azt hittem elobb lesz a naszut, mert tuti nem kapunk ilyen gyorsan idopontot! :o) Ha visszajovunk, beiratkozunk a hazassagi tanfolyamra, amit a plebanian kell elvegezni, kb. 4 napig tart es ez kotelezo a templomi eskuvo elott, illetve annak a feltetele!
...Holnap megint megyek be a varosba: magyar csajos talalkozooot szerveztunk egy lannyal, akit meg nem ismertem meg csak e-mailben meg telefonon voltunk kapcsolatban... Remelem meg masok is eljonnek aki raer es sikerul beszelgetnunk is egy jot! Talan nem fog esni... :o( A hetfoi esemenyek miatt holnap sajnos vissza kell fognom magam a dumcsiban, ugyanis mennunk kell a dragam gyurujet nagyitani, igy en maximum 3-ig tudok maradni...
...Ami rossz volt a mai napban, hogy a dragam tenyleg nincs tul jol, amit ma a laborertekek is megerositettek, de bizunk a legjobbakban es ami tolunk telik, azt mind meg fogjuk tenni, barmit is mondd ezekre az ertekekre holnap az orvos... :o( Szerencsere ma mar sok mindent lehet gyogyitani, igy barmi is okozza az ertekeltereseket felvesszuk vele a harcot es letiporjuk a gonosz kis szemetseget!!!
Hiszen: "Nem az a legnagyobb baj, ha rossz dolgok történnek velünk. A legrosszabb az, ha semmi nem történik..."

2 comments:

Anonymous said...

Szívből gratulálok♥ És a mi esküvőnk is ilyen összecsapós volt-egyéb okokból kiflyólag- templomi még nem volt, de szeretnénk,olyan igazit.LAgzival ,nekem királylánkás ruhával,a Zuramnak királyfissal:DD
De majd ha Noel nagyobb lesz,hogy Ő is kitudaj majd venni a részét a dolgokból:DD
NEm kívánok előre semmit (babonából)
Majd hétfőn:)Puszka Neked és a leendő Férjednek is♥

Reni said...

Érdekes megoldása ez az esküvőnek!DE lehet,hogy én is így csinálnám a mai eszemmel már!Várom a képeket!Rudinak meg remélem nincs semmi komoly baja!Szorítok!És gondolok Rátok hétfőn!!!