Wednesday 17 October 2007

Mai napomrol...

Hahooo! Ma apossal csevereszos delutanom volt... Elvileg csak salataert mentem fel, de aposkam epp kajalt, ugyhogy engem is megkinalt egy kis malacsulttel, ontott nekem bort, vagott kenyeret es elkezdtunk kettesben epitkezesrol, lakberendezesrol beszelgetni... Tok jo volt! :o) Orulotem neki, hogy nincs ott sem anyos, sem a Rudi... Ilyen meg sosem volt, hogy igy megbeszeltunk nyugodtan es oszinten dolgokat... Apos egesz eleteben epitett es epittetett, ugyhogy ha valamihez, akkor ehhez nagyon ert! Ezert is hagytam, hogy elmondja a velemenyet es abban is biztositott, hogy ha barmi segitseg vagy tanacs kell, forduljunk hozza batran... Lebeszelni nem akar semmirol, sem beleszolni, de az o szavaival elve: "Egy embernel tobbet er egy ember meg egy szamar!" :o) Jo, mi? Azt nem tisztaztuk, hogy akkor ki-kicsoda ebben a mondasban... :o) Jobb is! :o) Vegul is senkijuk nincs rajtunk kivul, hat hadd tegyen valamit ertunk, nem? Azert remelem egy nap nem akasztja az orrunkra! :o)
...Kulonben meg magyar csajos talalkozo is szervezodik pentekre... Ezuttal ujak (is) jonnek, akiket meg nem ismertunk eddig, nagyon kivancsi vagyok! Remelem jol fog sikerulni! :o) Muszaj osszetartanunk, ha csak kevesen vagyunk itt magyarok... Jo neha osszejonni, kibeszelni, kisirni, tanacsot kerni es kapni, megosztani gondot, beilleszkedesi problemakat, boviteni a nyelvtudast (ittenit) es felfrissiteni a magyart! :o) Bar manapsag az internet vilagaban mar nem olyan nehez tavol lenni a hazadtol, hiszen naponta olvashatsz, irhatsz, beszelhetsz is magyarul ha akarsz! Regebben meg nehezebb volt! Anyukam ugy varta a muholdas adokat, mint a megvaltast! Sokaig nem volt lengyel adoja, o meg ugye nem magyar...
Most beszel a miniszterelnok a TV-ben, hogy ket het mulva vasarnap valasztasok lesznek! Menjunk szavazni! :o) Hmm... Fura... Otthon sosem szerettem jarni, mintha nem is rolam lenne szo, hulye voltam... Most viszont ugy vagyok vele, hogy fel kell egyszer noni, felelossegteljesnek lenni, ugyhogy ezen is tulleszek: eloszor szavazok itt, hiszen mar jogom van hozza! :o)
...Naszutat is szervezek epp... :o) Mondjuk lehet elobb lesz a naszut, mint az eskuvonk, de azert naszutnak hivom es kesz! Elmegyunk egy hetvegere a hegyekbe, kis hazikoba, friss levegore, a termeszetbe, ahol Heidi ugyan nem lakik, annal azert kozelebb van, megis van patakocska, regi malmok, vizesesek, barlang meg egy hires Nemzeti Park... Mar nagyon varom, szuper lesz egy kicsit elutazni, pihenni, nagyokat setalni!
...Ma temettek Macedoniaban a hires enekesuket... :o( Nagyon szomoru, egesz nap ez van a TV-ben... Tose Proeski csak 26 eves volt es a baratai szerint egy igazi angyal! Hat most tenyleg Angyalla valt... Jo ember volt, nagyon vallasos, es ha belegondolok, hogy a Joisten mindig a jo embereket szolitja "haza", hat ugy tunik, most o volt a soros... In memoriam felteszek Nektek egy szamot is tole... Nezzetek meg a klippet!
Most bucsuzom, korog a gyomrom, megyek vacsizni...

No comments: