Monday 22 October 2007

Osszehazasodtunk! :o)

Hat megtortent... :o) Ma delutan 12.30-kor hazassagot kotottunk a varosi anyakonyvvezeto elott, akinek a dragam volt az elso, akit beirt a Nagykonyvbe, amikor megszuletett (1973-ban...), ma pedig o adott ossze minket rutinosan, 20 perc alatt! :o) Mar reggel bementunk a varosba, csinaltattunk egy nagyon aranyos kis csokrot, amit a mellekelt kepeken lathattok is (a tobbi kep majd egyszer csak felkerul, lehet, hogy meg ma, de nem igerem, mert eleg faradt vagyok...) Sajnos eleg nagy szel volt ma es borzasztoan hideg, de ez nekunk mit sem szamitott! :o) Ma minden ugy jo, ahogy van! :o) Megkaptuk a Hazassagi Anyakonyvi Kivonatot is, keszitettunk kepeket, aztan elmentunk egy elegans etterembe, ahonnan kb. 1 oraja ertunk haza... Most feltettem a kepeket es igyekszem megirni ezt a nehany sort, mert tudom, hogy mar nagyon varjatok sokan... :o) Ezuton szeretnenk megkoszonni a sok kedves es szep jokivansagot, amit kuldtetek! Orulunk neki, hogy ennyien gondoltatok rank a mai napon! Nagyon boldogok vagyunk es mar arrol kezdtunk beszelgetni, milyen lesz a templomi resze tavasszal... Ha a mai ilyen szep nap volt, a templomi meg szebb kell legyen, mert akkor igazi feher ruhaban leszek, a ferjem meg oltonyben! :o) Ott mar szulok is jelen lesznek, ugyhogy biztos mely benyomast tesz rank majd az a nap is! :o) Most bucsuzom, nincs erom tobbet irni, inkabb fozok egy teat mielott felmennenk anyosomekhoz megmutatni a "bizonyitekot" meg a csokromat es megenni egyutt a vacsit, amire meg lettunk hivva ma... :o)


Puszilunk Benneteket! :o)


2.resz: Ugy tunik a mai bejegyzesem ilyen szetszort lesz, mert most irom a folytatast... :o) Megjottunk anyosektol vagyis a felso szintrol... Csinaltak vacsorat es megleptek minket egy tortaval is, amire rairtak, hogy gratulalnak es szeretnek minket! :o) Jo fejek, nem? :o) Meg jobban meglepodtunk, amikor egy boritekot is atnyujtottak!!! :o) Eddig ugy beszeltuk meg, hogy a haloszobankat ok veszik, de ezzel most tullottek az igeretukon! Amit kaptunk, abbol 2 haloszobat is lehetne venni, ugyhogy ezuton illik nekik is megkoszonni nyilvanosan, meg akkor is ha nem ertenek magyarul, de hat nem lenne szep ezt nem megemliteni... :o) A tortat egyutt vagtuk fel, anyoskam meg eleteben eloszor kattintott a digitalis fenykepezogeppel es el kell ismernem, egesz jol megy neki! :o) Csak haromszor kellett ujraprobalni, de negyedszerre osszejott a kep! :o) Fel is tettem az eskuvos albumba a legvegen vannak az esti kepek, mar nem egeszen unnepelyes kivitelben, de azert ez is a mai nap resze, hat feltettem! :o)

Kozben irtatok meg paran gratulaciokat meg elektronikus kepeslapokat az emailunkre... Nagyon koszonjuk mindenkinek!!! :o)

3 comments:

linbori said...

Sok boldogságot!

Ha lesz időd kukk be hozzám! :)

Melcsi said...

"A vilag szemeben az eskuvoel minden beteljesedik.
Az igazsag epp az ellenkezoje:
minden meg csak ezzel kezdodik." (Anne Sophie Swetchine)

Legyetek nagyon-nagyon boldogok :)

Reni said...

Nagyon szerettem volna én is a blogomban megemlékezni rólatok,de nem voltunk itthon...lehet,hogy még pótolom!