Sunday 21 October 2007

Holnaptol ferj+feleseg leszunk! :o)

...Vasarnap delutan, nagyon hideg van, a bora nevu szel miatt amely mar nehany napja erosen fuj! Sajnos tegnap 400 Ha fenyoerdo egett le ismet egy eskuvon kilott "raketa" miatt... Mindez Omis kornyeken, tolunk 75 km-re, ahol tegnap 150 tuzolto igyekezett menteni a menthetot, oltani a tuzet ami nem volt egy egyszeru feladat, az eros szel miatt, amelynek "koszonhetoen" egyre terjedtek a langok... Ennyit a rossz hirekbol, mert nem is errol terveztem irni eredetileg, csak epp a Hirado megy es bemondtak, igy jutott eszembe ez is...
Kulonben meg ma bucsunap van... :o) Ma vagyunk utoljara "egyedulalloak", annak ellenere, hogy mar egy ideje nem is vagyunk "egyedul", de hivatalosan holnaptol valunk ferjje es felesegge... :o) Azt hiszem, nincs meg egy par a Fold kereken, aki ilyen rovid ideig keszult az eskuvojere, mint mi... Csutortokon tudtuk meg a datumot, hetfon vagyis holnap osszehazasodunk, kozte meg volt egy hetvege, ami ma meg tart es amely arra volt elegendo, hogy tegnap este gyorsan valasszak az adottak kozul egy bluzt (mert keso volt mar tobb helyen szetnezni, igy a "JOKER"-t valasztottuk, azon belul pedig a "Dorothy Perkins" angol uzletet... A felsom igy a szavazataitoknak es meggyozokepessegeteknek koszonhetoen nem lett bordo, sem sotet szinu, hanem feher, fekete halvany csikozassal itt-ott, nem tudom elmagyarazni pontosan milyen, de szerintem eleg csinos... Ami meg visszavan az a vasalas, tusolas, hajmosas, Rudinak borotvalkozni es autot porszivozni (ami epp most zajlik kint, ha nem tevedek... :o)). A szemoldokomet reggel kiszedtem szepre... Mi van meg? Ja! Holnapi terveket megirni: reggel osszeszedni a szemelyimet a rendorsegen, ami csak arra kell, hogy 2 orara ra osszehazasodjunk es ott igazoljam magam :o) aztan masnap mar mehetunk is a hazassagi anyakonyvi kivonattal az uj vezeteknevvel ellatott kovetkezo szemelyimhez beadni a kervenyt... :o) Ahhh!!! Ez a burokracia!!! :o) Valahol venni kell egy szep kis csokrot is es osszeszedni a ferjem gyurujet az ekszeresznel... :o) A tanuinkkal mar a helyszinen talalkozunk, szulok ugye nem lesznek, ahogy emlitettem, de tudnak rola mindket oldalon... Na, majd a templomin!!! :o)
Uhh... Nagyon hideg van! Kiadtam a dragamnak a mobiljat, mert hivasa volt es behoztam a 2 kedvenc cicankat, mert osszekucorodva szoros kugliva alltak a hideg betonon, itt meg befutottunk, ugyhogy hadd pihenjenek legalabb ok ketten itt bent a melegben, kenyelmesen... Remelem a holnapra josolt eso nem epp akkor fog zuhogni, amikor szeretnenk a parton nehany kepet csinalni... :o( A hegyekben, innen Eszak fele mar havazik is kicsit... A hetveget ott tervezzuk tolteni, apos autojat visszuk, mert az a biztosabb, de sajnos annak sincs teli gumija... Remelem nem is fog kelleni, lancot meg viszunk vagy veszunk valahol, ha nincs... Vagy van??? Magam sem tudom mar... Mondjuk en orulnek, ha havazna kicsit, az autopalyat ugyis takaritjak, a kozutakat meg csak atveszeljuk valahogy... Meg igazibb lenne a naszut, ha az adott kornyezethez meg ho is tarsulna, de csak egy kicsi... :o)
Most bucsuzom, iszok egy kavet (holnaptol mar akar az egyik fenti bogrebol! :o)) es var a vasalas... :o)
Holnap szoritsatok, gondoljatok rank! Majd irok beszamolot kedden! Puszi es koszi mindenkinek aki mar elore meggratulalt! :o)

1 comment:

Reni said...

Sokat gondoltam Rátok!Most a régebbi bejegyzésekkel kezdtem az olvasást!Mindjárt odaérek a lényeghez!Most akkor mi lesz a Neved?