Monday 1 October 2007

Szep es mozgalmas napunk volt tegnap...

...Hetfo reggel van... Ismet egy uj het vette kezdetet, az elmult hetnek az esmenyei pedig mar a mult emlekei koze tartoznak... Hogy rohan ez az ido! Holnap megyunk haza... Otthonrol haza... Hmm... Fura... Legkozelebb fel ev mulva jovunk megint, valoszinuleg Husvet tajan, de addig meg nagy munka var rank es az meg nagyon hosszu ido...

Tegnap volt a Bucsu... Nem terveztunk kimenni, mert tavaly mar lattuk, hogy nem egy nagy szam nekunk, akiknek meg nincs gyereke, a gyerekeseknek annal inkabb tortenes, hiszen lehetett korhintazni, lovagolni, vasarolni a satrasoktol, volt pecazas, cellovolde, mezeskalacs, jatekok, vattacukor, minden, ami a gyerekkoromban olyan "nagy szam" volt, amit annyira vartunk, hogy legyen es rohanhassunk elkolteni a bucsura kapott zsebpenzt... Aztan megis kimentunk kicsit, setaltunk egy nagyot ebed utan! :o) Az ebed, hat az rengeteg volt!!! Mondtam is anyunak, hogy ennyi kajat en nem fogok latni sem a kovetkezo egy evben, az tuti! :o) Volt rantott hus, sult csibe meg sult malac, volt rantorr csibe is meg petrezselymes krumpli, rizs, meg vagy 6 fele sutemeny!!! Osszejott a csalad, mamaek, nagynenemek, unokatesom meg a kisfia, aki megint a nap fenypontja volt az aranyossagaval meg okossagaval! Asszem ra kellett jonnom, hogy a parom jo apa lesz! :o) Legalabbis szeretik a gyerekek, Adam is meg a Marko is... :o) No es a legnagyobb dolog az egesz tegnapi napban, hogy a hugom "elhozta" a baratjat es hivatalosan be lett mutatva a csaladnak! :o) Szegeny srac! :o) Biztos nagyon zavarban volt, ennyi embertol... Orulunk, hogy megismertuk, mert tenyleg nagyon szimpatikus fiu! Fel is teszek mutatoba egy kepet rolunk meg Roluk! :o) Bucsu utan apu hazavitte a mamaekat, mi meg estefele utanuk mentunk, mert elbucsuzni azt nem sikerult itt, mert mi meg setaltunk, amikor nekik mar menniuk kellett haza... Szoval elmentunk elbucsuzni, beszelgettunk meg egy nagyot, mamaektol kaptunk megint egy csomo hazi dolgot: savanyu ubit, paprikat, szolot, almat, diot, mogyorot, anyutol este agynemuket meg egy nagyon szep fuggonyt (alakul az otthonunk! :o)), az unokatesomektol meg bort meg mindenfele kozmetikumokat! Meg jo, hogy felenk nincs karanten, ahogy az Ozzikhoz es gond nelkul lehet atvinni kajat! (Kiveve hust, de azt nem is viszunk!)
Na megyek ebresztem a parom, mert ido van es meg van mara egy kis elintezni valo, aztan pakolunk a kocsiba, hogy reggel egybol indulhassunk is, mert meg szeretnenk allni babat nezni ut kozben egy oracskara az egyik volt osztalytarsameknal!
Legkozelebb mar otthonrol irok! "Legyetek jok, ha tudtok, a tobbi nem szamit!" :o)

2 comments:

linbori said...

Mi szombaton megyünk Beremendre.Gábornak lesz ált.isk-i találkozója.

Reni said...

Húúú de jó sokat írtál amióta nem jártam nálad...pedig nemrég olvastalak!Rudi kezében jól mutat a gyerek!Kívánom,hogy mihamarabb a sajátját tarthassa a kezében!