Monday 31 December 2007

B.U.E.K.! ♥♥♥

19 ora van... Meg 5 ora van vissza a 2007-bol es indul az Uj Esztendo!!! :o) Remeljuk legalabb olyan jo lesz, amilyen a tavozo esztendo volt... Ugy gondoltam, nem irok mar semmit az iden, de valahogy megis illik elbucsuzni a tavalyi evtol es nem hagyni ilyen "lezaratlanul" a 2007-es bejegyzeseket, ugyhogy irok nehany zarszot... :o)
2007... Volt benne sok szep es jo dolog is, aztan volt szomoru es megvaltozhatatlan... Ilyen az elet... Egyszer fent, egyszer lent... Azert ugy nagyjabol teljesultek a vagyaink, ami meg meg nem, hat talan majd 2008-ban! :o) Altalaban minden Szilveszterkor vegzunk egy kis szamvetest a tavozo evrol, a sikerekrol amiket elertunk, feladatokrol amiket elvegeztunk... Azt kell mondjam, 2007 szamunkra valoban eleg sikeres es mozgalmas volt... Lediplomaztam, megkaptam az allampolgarsagot, osszehazasodtunk, utaztunk kicsit, aztan hozott ez az ev sok kedves embert is az eletunkbe, uj baratokat, de sajnos vannak, akiknek az Utja mas vaganyra terelodott az iden es masfele folytatjak Utjukat, tavol tolunk, egy masik vilagban vagy csak egy masik kontinensen, mas orszagban...
...Mi az iden nem bucsuztatjuk nagy bulival az Oevet, nincs hozza kedvunk sem igazan, hanem inkabb egy kis pihenesre vagyunk itthon... Eppen ezert ma megirtam a 2008-as terveket, vagyakat, celokat es egy masik lapra az Ujevi Fogadalmakat, amikhez ezuttal igenis tartjuk magunkat mindketten, mivel eleg erosen motivaltak vagyunk! :o)
...Ma delutan kihasznaltuk a csodaszep napsutest es tettunk egy nagy setat a tengerparton... Smink nelkul, szabadidoruhaban, sportcipoben, egyaltalan nem adva a kulsosegekre es nem hianyzott sem tarsasag, sem pia, sem buli, hanem nagyon is jol esett igy, kettesben, kellemesen elbeszelgetve es a partrol figyelve a lemeno napot bucsuzni az Oevtol, hiszen a napot ma delutan lattuk iden utoljara lemenni nem is akarhogyan! Csodaszep naplemente volt es melle a tenger morajlasa... Lelekmelengeto... Orultunk egymasnak, az eletnek, a szep napnak es annak, hogy meg nagyon sok minden var rank es fokent ezert is indulunk neki az Uj Evnek ilyen motivaltan, optimistan es a jovobe vetett bizalommal...
...Ezuton kivanjuk minden kedves Baratunknak, Ismerosunknek, Rokonunknak es mindenkinek aki olvas minket, hogy az Uj Ev hozza el szamukra a vagyott dolgokat, esemenyeket, csupa szepet es jot! Mindenkinek jo egeszseget es mosolyt minden napra, minden percre, hogy soha ne szomorkodjon senki es legyetek mindig boldogok, lassatok meg az elet szep dolgait, minden napban lassatok meg a "tiszta lapot", az Uj lehetosegeket amik elottetek es elottunk allnak!
..."Szilas" Baratnom Sydneyben mar biztos edesdeden szunyokal a meleg agyikoban, hiszen ott mar 2008 van, a mi idonk szerint delutan 2-kor ott bekoszontott az Uj Esztendo, elbucsuztattak a regit, ugyhogy amig nincs nalunk is 2008, bucsuzoul mutatok egy kepet az idei sydney-i tuzijatekbol, amely valoszinuleg a legnagyobb tuzijatek az egesz vilagon es szinte minden evben mutatja itt is a TV! Fogadjatok szeretettel es B.U.E.K. mindenkinek!!! :o)

No comments: