Saturday 1 December 2007

Csajos nap (es ejszaka...) :o)

Hu, hat felkeltem, ugyhogy mielott "elkezdem a szombatot", gyorsan referalok a tegnapi naprol...
Reggeltol bazisom a konyha volt, ahol is elkeszitettem a menut: ebedre fokhagymakremlevest, brokkolit sajtszosszal fozve-sutve (ami nagyon jooo lett szerintem es a Rudi is igy gondolja es maskor is kell ilyet csinalnom, ugyhogy Dorkam: ezuton koszi! :o)), desszertnek pedig Stahl-fele csokis tallert, ami elegge nagy taller lett, de legkozelebb szebb lesz, viszont az is fincsi lett es el is fogyott mind! Pudingot is foztem reggel desszertnek es a Panka is hozott makos meg turos retest, amibol most az elobb ettem meg az utolso 3 darabkat a reggeli kavem melle... :o) Pankaek erkeztek eloszor, Rudi ment ki ertuk a buszhoz, mig en az utolso simitasokat vegeztem es meg igy sem sikerult mindent befejezni az ebedhez idoben, de nem faradtam el, mert kozben beszelgettunk is es igy eltelt gyorsan az ido... Anita es Reni a kis Vencellel kesobb jottek es meg a kutyust is elhoztak, de szerencsere nem tepett cafatokra egy cicat sem, nagyon okos kutyus! :o) Mire az ebed keszen lett pont ideert a Rudi is a munkabol, ugyhogy egyutt tudtunk enni mindannyian! Kesobb a parfumrendeles is megjott vegre, ugyhogy ennek az ugynek is pont a vegere! :o) A kicsik nagyon aranyosak voltak, mosolyogtak, jatszottak, mi meg dumcsiztunk egy nagyot... Volt sima csajos tere-fere is, meg hasznos burokracios tanacsadas, tanakodas, egy kis idegeskedessel fuszerezve neha, de ugy osszessegeben nagyon jo kis nap volt! :o) A dragam is babazott egy kicsit :o) (megigazgatta a Vencel harisnyajat, mintha profi fater volna mar! :o))
Delutan mi tovabb dumcsiztunk, nyomtattunk Thomas a gozmozdony kepeket es szinezo sablonokat a nagyobbik "Panka-gyerek"-nek :o) , Rudi meg addig fent kopacsolt, "felujitott", leszedett egy adag jarolapot, hogy kozben a melo is haladjon... Ez az en napom volt es nem kellett tegnap semmit sem csinalnom! :o) Irtam a lanyoknak egy-egy karacsonyi CD-t ajandekba, amit majd a tobbieknek is ajandekozok, ha osszehozzuk a nagyobbik talalkat! Valoszinuleg a jovo heten lesz, talan penteken... Kozben mi meg azt tervezzuk, hogy egyik nap osszeulunk Pankaeknal es gyartunk karacsonyi diszeket, csinalunk mezeskalacsot meg aprosutiket az unnepekre... :o) Na es ha mar itt tartunk... Fel 9 korul kellett volna megjonnie a busznak, amivel Pankaek terveztek hazamenni (Anita es Rencsi autoval jottek...) Kivittuk oket a buszmegalloba, de hat csak nem jott az a busz... Jol meg is fagytunk (en papucsban!!!), es este 10-kor ugy dontottunk, hogy nem varunk tovabb (mert egy busz ugyan elment erre, de nem allt meg...) :o( Autoba ultunk es elvittuk a Pankaekat haza! :o) Este 11 korul meg fel is mentunk egy percre megismerkedtetni a fiukat es kaptam a Pankuctol 3 konyvet, hogy ne unatkozzak: Hamvas Bela: Karneval! Ket kotet, 600 oldal! Azt hiszem nem tulzok, ha azt mondom: lehet megorultem... :o) Attol meg ezt el szeretnem olvasni, mar reg ota... :o) A 3. konyv Edgar Casey-rol szol... Ejfel korul ertunk haza, ut kozben jol befutottunk, a labam sem fazott mar es atbeszelgettuk az egesz utat a Rudival... Nagy erdeklodest mutatott a lanyzok irant: ki miota van itt, hogy kerult ide, kik a ferjek, mivel foglalkoznak, elmondta, hogy melyikuk milyen benyomast tett ra (itt jegyzem meg: jooot!!! :o) Lanyok! Tetszettetek! Nem is szamitottam masfajta reakciora, hiszen aki nekem "bejon", mint ember, az a paromnak is! :o)) Jo volt latni, ahogy babazik egy kicsit es nem art neha rumlit is latnia maga korul, hogy szokja lassan a szitut... :o) Ejjel egykor fekudtunk le, elotte meg megettuk a maradek brokkolit, hogy "ne vesszen karba"! :o)
Ma szombat van... Feltettem a tegnapi kepeknek az en gepemmel keszitett reszet, de majd biztos kuldi az Anita is amiket o fenykepezett, ugyhogy lesz meg!!! :o) Egyelore nezzetek meg ezeket, ha van egy kis idotok meg kedvetek...
Most megyek mosni, zuhanyozni, aztan gyorsan kiporszivozok es felmegyunk falakat csiszolni es berajzolni az aramot, ami a multkor elmaradt... :o) (Ki kell jelolnom, hogy hova szeretnek meg konnektorokat...) Estefele irok a lanyoknak egy-egy emailt (legalabbis igy tervezem...)
Holnap Advent elso vasarnapja, nekunk meg nincs gyertyank... :o( Hat igy jartunk, de azert remelem a kovetkezo vasarnapig lesz olyan, amilyet szeretnek!
Legyetek jok, elvezzetek a hetveget es hamarosan ujra jelentkezem par sorral...

1 comment:

Reni said...

Papucsban????Hát nem voltál beteg mostanában???Ne tessék ilyent tenni!!!