Monday 17 December 2007

Csomagkuldo szolgalat...

Mondhatni egeszen belejottunk iden a csomagkuldesbe... :o) Egyik nap meg anyuek kaptak meg a csomagot, amit mi kuldtunk nekik, ma meg mi kaptuk meg Toluk a rengeteg mindennel megtomott pakkot! :o) Ezer hala! Kozben meg uton van egy csomag a Dorkatol felenk es holnap inditok en egyet utnak a Beanak, akinek a ferje ugyanazon labmerettel rendelkezik, mint enyem uram, igy a telente kapni szokott bakancsokbol egyet elpostazunk neki, megtoldva a pakkot egy kis edesseggel, sajat citrommal, magyar ujsagokkal es nehany kinyomtatott karacsonyi szinezovel a nagyobbik kisfianak... :o) Kesz csomagkuldo szolgalat! :o)
Amit mi ma kaptunk anyuektol, azt a mellekelt kepen lathatjatok... Nem tudom mennyire lehet kivenni a lenyeget, de az latszik, hogy sok van! :o) Tobbek kozott konyvek, illoolajak es fustolok, de annyi, amennyirol nem is almodtam, de eztan mar almomban is elo fog jonni, mert elegge tulzasba estek vele... Ez az adag legalabb 5-6 evig el fog tartani! :o) Kaptam meg francia testapolot, amirol anyu mar elarulta, hogy nagyon finom illatu, de ennyire jora nem szamitottam! Tenyleg szuper!!! Kisertesbe is estem, hogy ma vegre megfurodjek es bekenjem magam!!! :o) (Vicc!!!! Mielott azt hinnetek, hogy nem szoktam furdeni!!!) :o) Kaptunk meg egy csomo edesseget meg etrendkiegeszitoket (Echinacea es A Beta Care-t), hogy a ket veglet is meglegyen... :o) Jott 2 zacsi szaloncukor is, hogy igazi legyen a Karacsony es Rudinak egy ujabb pizsama meg par zokni, amikbol sosem eleg... :o) Kapott meg egy pulcsit is, de sorry anyu: eleg gaz... :o) Nem akarlak elszomoritani, de fuuu... Sajnos kirohogtuk, nem baj? :o) Komolyan gondoltad vagy viccbol tettetek beeee? Ez elegge "papas" pulcsi, ugyhogy majd rendezzuk az arat, ha talakoztunk, hogy ne legyen harag, ha tovabbajandekozzuk aposnak, oke? :o) Ennyit a gazos pulcsirol, remelem nincs hari... A tobbi cucc mind szupeeer! Meg a katonazold gumirozott lepedok is tok jok! Van is hozza passzolo agynemunk! :o) Kaptunk meg suteshez aromakat :o) (rum, vanilia, citrom...) Ezek nagyon jol fognak jonni!!! A papaek kuldtek egy csomo megpucolt diot, amibol bejgli lesz Karacsonyra (meg baklava, a maradekbol ev kozben, ha rank jon, de inkabb meregtelenitunk, csak a kisertesbe esos napokon fogok sutni valamit vagy ha bedepizunk valami miatt, vagy ha jon valaki vendegsegbe...) :o) Rudi kapott meg AXE dezodort tusolo gellel, aminek nagyon finom illata van szinten! El vagyunk kenyeztetve!!! :o) Ennyi joooot! :o) Koszonjuk meg egyszer anyueknak! (Rudi rosszul is lett es azt mondta, hogy elegge szegyenli, hogy mi nem kuldtunk ennyi mindent... En meg azt mondtam, hogy pedig azert szerintem mi is kuldtunk, de ha nagyon nagy lesz a lelkiismeret furdalasunk, akkor kuldunk meg egy csomagot a ket unnep kozott! Bonusz-ajandekot! :o) Erre azt mondta, hogy jaj, ne, mert hat sporolunk!!! :o) Ilyen ez az en ferjem! Adna is meg nem is! :o) Na de komolyra forditva: szerintem nem a mennyiseg szamit, hanem a gesztus meg a szeretet, nem igaz? Hiszen igy is adunk-kapunk mindig felvaltva ezt-azt, ugyhogy szerintem egyik fel sincs elhanyagolva e teren...
Na, ennyit a csomagokrol...
A karacsonyi buza szepen novekszik, nap kozben az ablakban van, hogy fenyt kapjon, delutantol meg benn a szobaban, es fujatjuk ra a meleg levegot a klimabol, hogy melegben legyen... Remelem Karacsonyra szep nagyra no... :o)
Ma lasagne-t terveztem csinalni ebedre (halundorunk lett mar, mert folyton azt eszunk... Igaz, egeszseges, de azert ami sok, az sok(k)!!!), de ido kozben spagettive valtozott, mert tul ehesek voltunk mar ahhoz, hogy kivarjuk mig megsul, meg aztan ki fog meg bechamel martassal is tokolni, mikor egyszerubb kifozni melle egy adag tesztat es megszorni parmezannal a tetejet es kesz! :o) Rudinak most ugyis rossz az izlelokeje, ugyhogy nem nagyon erzi az izeket, szagokat, igy hat most nem is tortem magam a lasagnevel, hanem majd ha mar erzi is amit eszik es megkivanjuk... Emlekeztek a tokolos sztorira? Meg mindig megvan az a 2 csomag osszekockazott sutotok a melyhutoben, ugyhogy ha ilyen "hideg" marad, mint most van, lehet egyik nap osszehozom azt a reg ota tervezett sutotoklevest is... :o)
Most 5 ora korul jar az ido, hetfo delutan van... Ferj alszik, ki kell pihennie a betegseget, en meg mar jobban vagyok, ugyhogy bepotolom ma a leveleket es kuldok nehany virtualis Karacsonyi kepeslapot par embernek... Legyetek jok es keszulodjetek az unnepekre, mert jovo heten ilyenkor mar a Szenteste vacsorajahoz fogunk lassan leulni a vilag kulonbozo pontjain... Ki egyutt, ki kulon, de akar egyutt vagyunk, akar nem, mi mindenkire szeretettel fogunk gondolni Karacsonykor is, ahogy kulonben is! :o)

1 comment:

Reni said...

Gyógyuljatok meg teljesen karácsonyig!
Ennyi sok ajándék...nem semmi!
A "GÁZ" PULCSI tényleg olyan gáz?
Gondolok én is Rátok...és remélem időm is lesz képeslapot küldeni a neten...Puszi