Saturday 19 January 2008

Alakul az otthonunk, de lehet kinyiffan a gepunk... :o(

...Rudi szabin van!!! :o) Ugy elvezem! Mar nagyon regen volt ilyen, hogy szabi alatt itthon voltunk es nem azert vett ki szabit, mert utazunk valahova... Pl. haza... Most ez olyan mas, olyan jo! Igaz, majd Magyarorszagra is megyunk, de meg addig sok munka var rank, jo lenne addigra jo nagyot haladni lakas ugyben! :o)
Ma 10-kor ebredtunk! :o) Agyban reggeliztunk (en otletem volt, ugyhogy en keltem fel es cuccoltam ossze talcara a boseges es vegyes reggelit!) Eloszor gyumolcsot ettunk (a tegnap lereszelt almat repaval...), aztan ettunk "konkret" kajat is, ahogy anyukam szokta mondani... :o)
Ebedre anyostol kaptunk toltott paprikat, ugyhogy arany eletem volt ma! :o) Rudi autot takaritott, en mostam egy adag cuccot es gyorsan kiporszivoztam, aztan ebed utan elmentunk a varosba vasarolni ezt-azt a lakasba! Megneztunk vagy 4 boltot, valasztottunk laminatpadlot a ket szobaba (haloszobankba sotetebbet, leendo gyerekszobaba meg vilagosabbat, meg mentazold (halvany) falfesteket a gyerekszobaba, a mienkbe meg majd meg kigondoljuk, mert meg nem mertuk ossze a falakat, hogy tudjuk kb. mennyi anyag kell hozza... A padlo megsem lesz bambusz... Pedig azt akartam, de mar nem is tetszik annyira... Tul nagyok a resek ott, ahol ossze van illesztve a sok kis resz, ugyhogy meggondoltam magam ezzel kapcsolatban foleg tisztantartas szempontjabol... Boltozas utan benyomtunk egy-egy csevapos lepenyt ajvarral meg hagymaval :o) utana bementunk a DM-be venni nehany egeszseges kajat (mert ott sok erdekes dolgot lehet kapni!) es moziba terveztunk menni, de mire odaertunk, a 7 oras film mar elkezdodott, a 9-esig meg meg volt 2 ora, ugyhogy inkabb hazajottunk... Majd megyunk hetfon, amikor ugyis megint be kell mennunk a varosba dokizni... Mozi helyett viszont felmentunk a 4. emeleti jegkoripalyara (a bevasarlokozpont legfelso szintjen...), hatha meg egy korizas belefer a mai napba, de szombat leven tomeg volt, sok gyerek, sok szulo (altalaban kivulrol szurkoltak...), ugyhogy feladtuk a probalkozast, inkabb majd jovore (vagyis ev vegen...), mivel az idei mulatsagrol ma vettuk eszre, hogy lekestunk (hetfon, 21-en zarnak!) :o( Keso banat! Elobb kellett volna felebrednunk! :o)
Most 9 ora van, kipakoltunk mindent a kocsibol, Rudi mar Tv-zik, nekem meg van egy kis blogolos tartozasom, aztan en is bebujok az agyba... Most meg irkalok egy picit es megeszek egy Milkat!!! IGEN!!! JOL olvassatok! Milkat eszek!!! :o) No nem mintha megszegtem volna a szavam vagy az ujevi fogadalmakat, ezuttal muszajbol (t)eszem! :o) Hetfon lesz a terheleses vercukor vizsgalat, ami megkoveteli, hogy elotte 3 napon at ne dietazzak, hanem egyek szenhidratban gazdag kajakat es ne szedjek semmi olyan gyogyszert, ami a szenhidrat anyagcsereben segitene... :o) Ugyhogy a tegnap esti palacsintazas meg a mai csokizas ezuttal bocsanatos bun! :o) A vervizsgalat utan viszont mar komolyan indul a tisztitokura: csalanteaval, majtisztito homeopatias cseppekkel, sok zoldseg-gyumolccsel es rengeteg folyadekkal... :o)
Holnap vasarnap... Megyunk misere abba a templomba aminek fantasztikus panoramaja van a tengerre (legalabbis jo magasan van es az utrol mindig latom, de sosem voltunk meg fenn eddig...) Holnap vegre meglatjuk milyen belulrol es milyen a papja, mert most abban a fazisban vagyunk, hogy eldontottuk 2-3 honapon at mindig mashova megyunk misekre vasarnap, hogy mire eljon az ideje, kivalasszuk, hogy hol szeretnenk a templomi eskuvot megejteni szeptemberben... :o)
Na csokok! Megyek en is Tv-zni! :o)
(U.I.: A gepunk megint meg akar pusztulni, de nem hagyjuk!!! Ha viszont megis baj lenne es napokig nem jelentkezem ez miatt, akkor legalabb tudjatok, miert van ez, mert beharangoztam elore, oke? Na de azert bizom benne, hogy nem lesz semmi baj, mert mar unom, hogy mindig minket er utol... :o( )

1 comment:

Reni said...

Remélem a géped nem mondja fel a szolgálatot!!!Szeretlek olvasni!
Ja!!!Áronnak megmutattam a képeslapot,és azt kérdzte ezt a citromfás Móni küldte???Majd ha megyünk hozzá akkor viszem a dömperemet és leszedem a citromot!!!Vigyázz!Áron menni akar!!!