Thursday 3 January 2008

Anitaval setalni voltunk... :o)

...Ma eljott kicsit az Anita, hozott Shreck DVD-t :o) meg nehany lakberendezesi ujsagot, amiket atnezem szepen estenkent... En reggel gyumolcssalatat csinaltam, meg sutotoklevest, kicsit osszekaptam a lakast, felporszivoztam a lehullott fenyotuket, aztan megjott Anita, beszelgettunk, ittunk egy kis kamillateat es elmentunk egy nagy setara: eloszor a sziget korul, majd egy kicsit a setanyon, aztan a templomnal felmasztunk haza es mar el is telt megint a tarsasagi-idonk, mert Anitanak mennie kellett 3-kor... Csinaltunk nehany fotot, elterveztuk, hogy legkozelebb majd merre fogunk setalni es elveztuk a jo levegot... :o)
...4 ora korul megjott a Rudi, ebedeltunk, aztan lepihentunk kicsit a ket kedvenc cicankkal egyutt! A kismacska nagyon edes!!! Igazi kis bohoc!!! Ott hemperegtek koztunk, aztan kicsit aludtak, mig mi TV-t neztunk es amikor mindketto rajtam aludt, a Rudi kenyszert erzett, hogy lefenykepezzen minket! Sajnos a kep nem publikus (mivel elegge elonytelen a fejem rajta es inkabb nem mutogatnam mekkora tokam van, hanem majd inkabb ha mar fogytam nyarig - ahogy tervezem - 10 kg-ot! :o)
...Most este 7 korul van, lassan minden alkalommal kb. ennyi az ido amikor "jelentest teszek" epp... :o) Van nehany jo film, amiket ma megnezunk, holnap pedig reggeltol a varosban leszunk: doki, bevasarlas es azt tervezzuk, hogy megkeressuk azt a varosreszt ahol januar 13-15-ig estenkent hazassagkotes elotti tanfolyamunk lesz! (A templomi eskuvohoz kell...) :o)
...Ma jott meg 3 db karacsonyi kepeslap, amibol ketto december 17-en lett feladva a harmadik meg dec. 19-en... Nem ertem, hol maradtak ennyi ideig, de hat a lenyeg, hogy elobb-utobb ideertek... Viszont meg mindig nem mind, legalabbis varok meg parat amelyekrol tudom, hogy uton vannak, mert mar erdeklodtek a feladok, hogy megkaptuk-e mar vegre... Hat nem... Meg nem mindet... :o(
Bucsuzoul nezzetek meg a mai kepeket itt:http://picasaweb.google.com.au/MokiRudi/SetaAnitaval


Nagy puszi es oleles mindenkinek! ♥






No comments: