Saturday 26 January 2008

Ez meg az... :o)

Mindjart ejfel, ugyhogy sietek gyors megirni a mai beszamolot, ugy, hogy ne holnapi datummal jelenjen meg... :o)
Kisse el voltunk havazva a napokban, ugyhogy nem irtam semmi ujat, meg most sincs annyira sok hirem, de azert megis illik irni mar egy kicsit... :o)
Ma szombat van. Tegnap benn voltunk a varosban ful-orr-gegeszt utan kutattunk (Rudi), na de hagyom is a betegseg temat, eleget farasztottalak Benneteket vele az elmult napokban... Most tartok e temaban egy kis szunetet... (Meg csak annyi, hogy a hugocam mar hal' Istennek jobban van es ugy nez ki, hogy hetfon haza is engedik, anyu meg hetfon megy izotopos vizsgalatra es lehet el kell szigetelodnie, mert radioaktiv lesz, sugarozni fog, ami nem jo! :o() Szoval ez van, mindenki cipeli a maga keresztjet... Anyuval egyebkent ujabban jokat MSN-ezunk estenkent, ugyhogy kepben vagyok most mindenrol, sot meg annal is tobbrol! :o) Tegnap azon rohogtunk, hogy vegul is ez az izotopos vizsgalat faj-e vagy mibol all, aztan anyu irta, hogy nem faj, csak le kell nyelnie egy kapszulat radioaktiv anyaggal, erre tolmacsolom ferjnek, aki azt mondja erre: "Anyunak ezek utan mar nem is kell majd ennie semmit, mert ugy fog mukodni, mint a nuklearis tengeralattjaro: atomhajtasu lesz! :o) Ma este is dumaltunk egy picit Anyuval, de ma aztan kemeny voltam!!! Kifaggattam mindenkirol, mert ujabban online csaladfankat irom es eljutottam mar a nagynenem ferjenek az anyjanak a lanykori nevehez (ennel a pontnal anyu mar "bedobta a torolkozot"!) :o) es azt irta, hogy: "Na, ezt mar nem tudom, de holnap elmegyek a temetobe es mindent megtudakolok!" :o) Persze csak viccelt! :o) Nagyon elvezem ezt a csaladfa-csinalast, mar-mar fuggove valok tole, ujabban mast alig ha csinalok a neten! :o)
Ma reggel megjott a szigeteloanyag!!! (Alleluja!!!) Vegre!!! :o) Igaz, az utcaba nem fert be a kamion, ugyhogy Rudi kert kolcson egy tengeralattjarot (jjaaaaaaajjj! Miket irkalok!!! Igy hagyom, hogy lassatok, milyen jol fog az agyam ejfel tajan...) :o) Szoval: Rudi kert kolcson egy utanfutot (jo nagyot!) es 2 korben mindent behordtunk vele az udvarba, majd onnan a garazsba... Jo kis moka volt, leven, hogy mindketten doglodunk (Rudi lagyekserv kezdemennyel, en meg gerincferdulessel...) de azert kipakoltunk, bepakoltunk, rengeteg bala szigetelo-gyapjut felpolcoltunk, becipeltuk a konstrukciohoz kello UD meg CD profilokat es most alig elunk, olyan izomlazunk van! :o) Na de itt az anyag es lehet folytatni a melot!!! :o) Delutan voltunk a komainknal egy kis baratkozason... Ok is epp felujitasban vannak, ugyhogy mentunk egy kis motivacioert! :o) Holnap naluk ebedelunk, mert kozben a fiuk ki akarjak venni a hajojukat megpucolas vegett, ami miatt reggel nem megyunk misere, mert a trelerunkon egy kolcsonhajo all, amit muszaj reggel leszedni rola, hogy a masikert el tudjanak menni vele... Szoval zajlanak az esemenyek... :o) Hetfon egy kis takaritast, mosast, vasalast tervezek itthonra, aztan kedden meg szerdan ismet varosozas, elintezni valok, dokizas es az ausztral mozizas (mert annak is elerkezett az ideje!) :o)
Az egeszseges eletmoddal mar nagyon jol haladunk... Neha-neha meg lecsuszik egy-ket "bunos" falat, de most meg bocsanatos bun, amig el nem fogynak a szekrenybol a feher liszt, feher tesztak, feher rizs, de amiket mar ezek utan vasarolunk, az mind-mind tokre bio, organikus es egeszseges lesz! (Ehhez mar ki is neztem egy BIO&BIO nevu szupi boltot a Prima 3 uzletkozpontban, ahol minden homalyom eltunt, mert sajat szememmel lattam, mi a tahini, tempeh, miso meg a tofunak ezer fele verziojat! :o)
Asszem minden rendben lesz... Csak ido kerdese es eltunik minden gond... Legalabbis az egeszsegugyi... :o) Anyuek a heten kuldik az Aloe Veras csomagot is, a kombuchank is novekszeik szepen, ugyhogy ez az ev tenyleg a Nagy Valtozasok eve lesz sokfele teren! :o)
5 perc mulva ejfel... Joejszakat! :o)

1 comment:

zsuzsanna said...

én is járok izotopra évente kb 1x.itt nem kapszula van hanem mélyvénás inekcio ami megfesti az erekket -ja és nem lesz semmi baja csak bekell tartani a kb 1m távolságot,na meg sok folyadék és távozik belöle a radioaktiv micsoda