Thursday 31 July 2008

Ujulok... :o)

Ugy tunik, hogy a regi jo szokasomat megtartva ismet reggelente fogok naplot irni az elozo napokrol, mert valahogy ilyenkor van tobb nyugodt percem es ihletem... :o)
A tegnapi nap megintcsak jol elment, s lam: nem dolgozom! :o) (Meg mindig kicsit olyan, mintha csak almodnek... Felek, hogy egy reggel csorog majd az ora es kiugrik a szivem, mert elkesek a munkabol! Remelem nem igy lesz...) :o)
Tegnap delutan ugy elaludtunk, mint ket kis napkozis... Rudi is halal faradt mar, en meg meg az vagyok, ugyhogy ebed utan ledoltunk es 2,5 orat sikerult aludnunk! (Rudinak meg fel oraval tobbet, en mar fel oraja olvastam a teraszon, mire o kijott...) Kesobb Rudkom kiment lemosni a hajot, amit befejezett, Linda meg par percre ra feljott hozzam, hogy menjunk le a strandra ha van kedvem, mert beinvesztalt egy franko Garfield-dizajnos gyermekusztato gumicsodaba, amit azonnyomban szeretne kiprobalni, a parja meg inkabb aludna... Hat van ez igy... :o) En meg orultem az alkalomnak, hogy vegre valakivel strandolhatok es 10 perc mulva mar uton is voltunk babakocsistul, gumicsodastul a beach fele... Csak ide a haz ele (ala) mentunk le, mert mar eleg keso delutan volt, olyan 6 korul, amikor elindultunk, de azert nagyon klassz volt meg a viz!!! Usztam egy kicsit en is, megusztattuk Titanilla-Torpillat is az uj jarganyaban, kattintottunk nehany kepet es pletykaltunk kicsit... :o)
Kozben irt az Anitam is tegnap reggel, hogy mennek a hetvegen a Reniekhez most szuletett kiscsikonezobe es veluk tartanank-e... :o) Hat persze! Rudinak mondtam, benne van! :o) Rank fer nagyon egy kis tarsasagi elet es vidam emberek kozt lenni, no meg aludni, aludni, aludni rengeteget!!! Asszem az augusztus 1-tol tervezett reggeli futasomat egy hettel kesobbre idozitem, mert a munkahelyi artalmak felgyulemlett terhetol addig szeretnek megszabadulni es jooool kialudni magam... Sajnos most erzem csak, mennyire nagy az alvasigenyem... Mindez a melotol van, es attol, hogy total leamortizalodtam es kiurultek az energiakeszleteim is az elmult 3 honap alatt... Most kell egy kis ido, mire megszokom az uj eletvitelt, mire visszaall a regi tempom es csokken a stressz...
Tegnap delutan Reni is felhivott, hogy szombaton mehetunk csikot nezni, de csak estefele er ra, ugyhogy most az a tervem, hogy akkor szombat delutanra szervezzunk mar valami kozos programot Anitaekkal (mondjuk egy strandolast meg vacsit...), aztan utana megvizitaljuk a Renit is meg a lovakat! :o) Remelem Aniateknak is jo a szombat es vegre kidumaljuk magunkat!!! :o)
Nagybacsimek ma reggel egy cetlit hagytak az ajtoban, hogy hajokirandulni mentek a Kornati-szigetekre... Talan a jovo heten raveszem oket, hogy kompozzunk el az Aranypartra, ha mar igy van kedvuk kocsikazni, mert igy legalabb latnanak is valamit... :o)
Delutan ugy nez ki, hogy kavezni megyunk, ha Eszterek megallnak itt nalunk hazafele menetben... Mindjart irok is nekik, hogy mi ujsag es mikorra szamithatok rajuk...
Ennyi volna mara, csokozon!!!

No comments: