Monday 11 August 2008

Vendegek!


Reggel elmentek a nagynenemek is, ugyhogy egy par orara ujra ures volt a haz, de csak egy par orara! :o) Nem sokkal fel 9 utan megerkeztek a Zsuzsiek Barcsrol (egy iskolaba jartunk, egy kollegiumban laktunk a Zsuzsival, a parja pedig tuzolto es Zoli a neve... :o))
Zsuzsiek hoztak egy ladanyi zoldseget, egy csomo egyeb kajat meg innivalot, ugyhogy ehen mar nem fognak halni! :o) Mi leszunk a hal es tengergyumolcsei felelossek, plusz a napi friss gyumolcs es kenyerbeszerzok... :o) Zsuzsiektol meg egy csomo ajandekot is kaptunk, raadasul szinte karacsonyiba csomagolva! :o) Sutott sutit is meg zebratortat (receptet lasd: a neten), nagyon szorgalmas lanyzo es igazi haziasszony! :o) Ebedeltunk, voltunk strandon, aztan sutottunk cukkinit es a fuget is megkostoltak mar! :o)
Ajandekba kaptunk bambusz szonyeget meg tanyeralateteket, gyertyatartot meg valami piros-koves-gyertyas lakas diszt is... Rudi kapott bort is ma, nem is egyet :o) mert kozben megerkeztek Age-ek is az also szintre Tatarol, ugyhogy mar csak a Tiborek hianyoznak (akik holnap jonnek) es ujra telt haz van! Age-tol is kaptunk magyar borokat, magyar "Macskanyelv"-et meg egy nagyon cuki magyar mintas tuparnat, amitol majdnem eleredt a konnyem is... :o( Hiaba szomszedos ez a magyar hon, megis olyan szivszorongato mindig magyar dolgokat latni, hallani, kapni... Age a ferjevel es a kislanyaval Minikevel (Agi) erkezett tobb, mint egy hetre! Zsuzsiekkal is es az Agiekkal is fogunk majd menni csonakkal szigetnezobe... Alig varom mar!!! :o) Olyan jo erzes, ha van nyuzsges a hazban, ha nem olyan kihalt, mint ev kozben... Mondjuk a Rudi eleg faradt, ugyhogy ot sokmindenbol ki kell hagynunk, de azert mi igy is jol elleszunk... :o)
Ma jelentkezett a charteres volt kolleganom... Lehet eljon egyik delutan es egyutt beachelunk... Kivancsi vagyok mit fog meselni, hogy talalta fel magat az uj lany, aki helyettem jott...
Hat ennyi, most megyek, mert faradt vagyok mar en is...
Joejt mindenkinek! ♥

No comments: