Tuesday 12 August 2008

Lazulok en is, mint a turistak! :o)

...Ugyanis turistanak mar nem nevezhetem magam, Zsuzsiekkal most megis kicsit megint turista lehetek... :o) Igy volt ez a mai napon is, mivel szepen elmentunk strandolni, setalni, fagyizni, sorozni, palacsintazni es ettuk az ELET-et nagykanallal!!! :o) Sajnos a Rudirol ugyanez nem mondhato el (marmint, hogy elvezne az eletet es turistaskodna...), mivel szegenykem most kezd padlot fogni lassan a nyar nyuzsgesetol, a melegtol, a rengeteg embertol es mindehez meg meg is fazott egy kicsit... Annyira sajnalom, de sajnos nem tudok neki maskepp segiteni, mint ha beken hagyom, hadd aludjon munka utan es nem nyaggatom kulon programszervezessel, amig jobban nem lesz (remelhetoleg nehany napon belul...), mert aztan jo lenne, ha sikerulne a Zsuzsiekat is meg az Agiekat is megcsonakaztatni egy kicsit... :o) Remelem osszejon...
Ma megjottek Tiborek is, ugyhogy telthaz van! Az udvarban gyerekek ladbaznak, jatszanak, macskaznak, a teraszokon szaradnak a strandos cuccok, ugyhogy halidej van! :o)
Anyosom ma ismet megkimelt az ebedkeszites kinzo gyotrelmeitol es megvagott minket egy kis grillezett hallal, mi meg kisutottuk a tegnapi maradek bepanirozott cukkinit, osszevagtunk egy kis paradicsomot salinak es jol megtomtuk a nagy beachelesben kiehezett gyomrainkat es uj energiaval telitodtunk!!! :o)
Zsuzsiek most elmentek esti setara, Rudikam TV-t nez, en meg jottem helyzetjelenteni... :o)
Komplett "Zsuzsi es Zoli nalunk" cimu album kb. egy het mulva varhato, addig is erjetek be hebe-hoba egy-egy aktualis fotoval a blogban... :o)
Mindenkinek sok puszit kuldunk innen, az Edenbol es a "Kek Lagunabol", ahogy ma Zsuzsikam velte megjegyezni egy klassz kis obol lattan...

No comments: